"Moenie op my skree nie": geïrriteerd deur aanhangers, Louane Emera gedwing om te reageer

"Moenie op my skree nie": geïrriteerd deur aanhangers, Louane Emera gedwing om te reageer

Louane was nog altyd baie duidelik oor die onderwerp: sy wil haar familie teen haar bekendheid beskerm. Eers, Vrydag 30 Desember 2022, toe sy deur aanhangers in Londen gevolg is, het sy nie gehuiwer om haar woede in die storie van haar Instagram-rekening uit te druk nie.

Pay Louaneniks is belangriker as sy dogter en sy metgesel. As sy nog altyd verduidelik het dat sy gekies het om bekend te wees, wil sy veral nie hê dat haar familie onder haar bekendheid moet ly nie. Dit is die rede waarom sy nie die gesig van wil openbaar nie sy klein Esme. Maar op Vrydag 30 Desember 2022, terwyl sy saam met haar dogter in die strate van Londen gestap het, sy is erg deur aanhangers gepla. ’n Situasie wat haar glad nie behaag het nie en sy het nie geskroom om dit in die storie van haar Instagram-rekening te laat weet nie. " Vandag was ek saam met my gesin in Lourdes. Ons het die basiliek besoek toe 'n gesin my begin volg en oor my praat asof ek nie daar is nie. Hulle het begin hardloop, wag om my te sien en foto's van my van ver af geneem. En toe ek vra dat my foto nie van ver af geneem word nie (ek was saam met my tweejarige dogter, moet ek byvoeg), het ek uitgeskreeu want "ons sien nie elke dag sterre nie, huh!"", skryf sy, baie geïrriteerd.

Louane was geskok oor die opmerkings wat haar aanhangers gemaak het. " En dis ek wat dan deurgaan vir 'n skurk“, was sy nog spyt toe sy net 'n oomblik in vrede saam met haar dogter wou geniet. " So ja miskien wek my werk 'n belangstelling, aan die ander kant is ek nie 'n dier nie en tensy ek gedruk is vir tyd of alleen met my dogter (wat ek beskerm teen foto's) Ek weier nooit 'n foto as ek mooi en beleefd gevra word nie“, het sy voortgegaan voordat sy haar aanhangers herinner het om haar keuses te respekteer.

Louane: "Vandag het ek onderdruk gevoel"

« Kom sien my asseblief, ek sal altyd vriendelik en oop wees, maar moenie my foto van ver af neem nie, moenie op my skree nie […] maar ek is nie 'n dier nie en vandag het ek onderdruk gevoel", het sy afgesluit, met die hoop dat die boodskap uiteindelik verby is.

Hierdie artikel het eerste verskyn op https://www.closermag.fr/people/ne-me-criez-pas-dessus-importunee-par-des-fans-louane-emera-obligee-de-reagir-1679686


.