MotoGP: voordat jy in 2023 na Kazakstan en Indië gaan, is daar dinge om af te handel, die bewys

MotoGP: voordat jy in 2023 na Kazakstan en Indië gaan, is daar dinge om af te handel, die bewys

Indië

Die 2023 MotoGP-kalender bied twee nuwe Grand Prix in sy skedule, met die bestemmings van Kasakstan en Indië. As laasgenoemde land ingesluit word in sy integrasie by 'n groot kampioenskap-pitmotorfietse vanweë die groot mark wat hierdie streek aan gemotoriseerde tweewielers bied, bly die geval van die eerste gevorderde nasie verstom. Maar dit was nodig om 'n byna doodgebore Finse projek dringend te vervang om 'n somervakansie van vyf weke wat heeltemal te lank was, te vermy.

Wanneer ons egter die onderwerp van ontdek Motorsport, besef ons dat daar nog 'n lang pad is om te gaan voordat ons die pad na hierdie nuwe spore vat. Soos genoem in die bron, die Kazakh Grand Prix en Bharat Grand Prix in Indië, is kringe wat nog nooit tevore deur die voorste klas besoek is nie. In die Kazakh-geval is die Sokol-baan 'n beginner in die voorste internasionale kompetisies, terwyl dieIndië het reeds Formule 1 aangebied.

Inde

« In Indië het dinge verander as gevolg van die plek wat aan MotoGP gegee is in vergelyking met ander sportsoorte« 

Vir Kazakstan, Carmelo Ezpeleta, baas van die promotor Dorna noem: " in Kazakstan is dit tans -20°C ". Maar wat interessant is, is die volgende oor Indië: “In Indië weet ons dat dit nodig is om raak die stroombaan aan en dit sal gebeur ". En ook dit: ons is nou in die proses van voltooi al die kontraktuele deel, wat die mees ingewikkelde is. F1 het opgehou om daarheen te gaan vir belastingredes en dinge het verander as gevolg van die plek wat aan MotoGP gegee is in vergelyking met ander sportsoorte ".

Dit is te hoop, want hierdie administratiewe swaarkry het ook die WSBK in sy tyd onderdruk. Maar ons merk op dat niks nog definitief afgehandel is nie. As die Kazakstan word beloof vir 9 Julie, Indië word op 24 September verwag.

MotoGP

Hierdie artikel het eerste verskyn op https://www.paddock-gp.com/motogp-avant-daller-au-kazakhstan-et-en-inde-en-2023-il-y-a-des-choses-a-regler-la-preuve/


.