Paul Mirabel: sy vertoning by die Olympia versteur, die komediant raak geïrriteerd

Paul Mirabel: sy vertoning by die Olympia versteur, die komediant raak geïrriteerd

Woensdag, 28 Desember 2022, het die komediant Paul Mirabel sy vertoning in die mitiese saal van die Olympia in Parys gespeel. Aanwesig op die perseel het 'n joernalis van die webwerf Puremedias.com vertel van die voorvalle wat tydens die optrede plaasgevind het.

Emblematiese uitvoeringsaal van die Franse hoofstad, Olympia is 'n moet vir alle kunstenaarsof hulle sangers of akteurs is. Op Woensdag 28 Desember 2022 het die komediant Paul Mirabel die eer gehad om sy vertoning op die Olympia-verhoog op te voer. Maar Nie alles het soos beplan vir die akteur verloop nie. Trouens, die einde van sy eenmanvertoning is versteur deur sommige aanhangers wat in die kamer teenwoordig was, soos berig deur die joernalis van die webwerf Puremedias.comFlorian Guadalupe, Donderdag 29 Desember 2022 op Twitter. " Gister het ek saam met my suster Paul Mirabel se vertoning by die Olympia gaan sien. Sy vertoning is uit die boonste rakke. Net soos sy eerste 3 (!) dele. Maar ek het 'n nuwe soort mense tydens hierdie vertoning ontdek. ’n Spesie wat gemuteer het, veral danksy sosiale netwerke het hy geskryf om te begin.

« Dit is die nuwe ontwrigters, wat dikwels hardcore-aanhangers is“, onderstreep die joernalis, teenwoordig in die kamer ten tyde van die voorval... " Jy het mense gehad wat nie anders kon as om die grap te gooi voor Paul dit gesê het nie. Dit het so ver gegaan dat tydens een van sy sketse, wat 'n basislyn en 'n lopende gag moes wees, 'n vrou het die grap hardop geskree. En daar het jy 'n wit man in die kamer, Paul wat 'n bietjie vererg omdat hy sy grap ken. Sal noodwendig minder snaaks wees omdat die herfs gebalanseer is. En ek het dit al baie keer in die menseskou gehad, die val swaai", het Florian Guadalupe verduidelik voordat hy voortgegaan het.

Paul Mirabel: groot oomblik van verleentheid na die ingryping van 'n toeskouer aan die einde van die vertoning

« Dan het jy die soort hardcore-aanhanger wat net lag as hy Paul sien. Hy is daar, hy lag en laat sy keel ontplooi. Maar man, gee die kunstenaar tyd om 'n kunstenaar te wees. Dan lag hy so lekker dat jy nie eers Paul se grappie kan hoor nie. En Paul het hierdie verskynsel besef, want aan die einde wil hy 'n bietjie interaksie met die publiek organiseer. En mense verstaan ​​nie. En hulle lag vir... Niks. Paulus sê dit self "maar wat is snaaks?". En uiteindelik absolute ongemak aan die einde van die vertoning. Paul is op die punt om 'n laaste skets op te voer. En jy het 'n meisie, staan ​​op en skree 'doen ons die skets van die Marrakesj van die lag". Paul antwoord humoristies dat hy nie 'n jukskei is nie. Maar 'n baie lang en verleentheid bespreking het gevolg, vir almal. Paul weet nie wat om te doen nie. Bly koel, maar laat haar verstaan ​​sy kan nie doen wat sy wil nie", vertel die joernalis, wat ook al gesê het dat hy geslaag het" 'n baie lekker aand "Nietemin.

Hierdie artikel het eerste verskyn op https://www.closermag.fr/people/paul-mirabel-son-spectacle-a-l-olympia-perturbe-l-humoriste-s-agace-1679587


.