Adriana Karembeu geskei: sy kies om haar batterye saam met haar dogter Nina te herlaai

Adriana Karembeu geskei: sy kies om haar batterye saam met haar dogter Nina te herlaai

Dinsdag 27 Desember 2022 het Adriana Karembeu op Instagram haar skeiding van haar man, Aram Ohanian, aangekondig. Enkellopend, die fasiliteerder het gekies om saam met haar dogter, Nina, van 4 jaar te ontspan.

'n Nuus wat aanhangers nie verwag het nie ... Na twaalf jaar van huwelik, Adriana Karembeu et Aram Ohanianhulleself geskei het. Op Instagram is dit met emosie dat die gasheer gedeel het: " Dit is met 'n swaar hart dat ek hierdie paar reëls skryf. Twaalf wonderlike jare saam spandeer ... Ek het elke oomblik vibreer. Ek het nog nooit so lekker gelag soos aan jou kant nie. Ons storie is pragtig en ek was so lief daarvoor. Ons het egter vandag saam besluit om aparte paaie te neem. Liefde sal nooit vervaag nie. Jy het vir my die mooiste van skatte gegee ... Onse Nina. Jy is en jy sal altyd wees. Om haar batterye te herlaai nadat sy hierdie nuus aangekondig het, het Adriana Karembeu besluit om saam met haar 4-jarige dogter die strand te geniet. Donderdag, 29 Desember 2022, in storie, op Instagram, het sy 'n video daarvan gedeel en 'n sandkasteel gebou. " ek is so baie lief vir jou", het sy in die onderskrif geskryf.

As Adriana Karembeu so dankbaar is om 'n kind by Aram Ohanian te hê, is dit omdat sy gesukkel het om swanger te raak. In die rubrieke van Femme Actuelle het sy aangedui: “ Ek het nie net een miskraam gehad nie, ek het verskeie gehad. Daar is vroue wat maklik swanger raak, ander wat besluit om later ’n kind te hê en vir wie dit nie so maklik is nie. Ek het geweet dat om ná 40 swanger te raak, ingewikkeld sou wees. Ek het net gebid dat dit moet gebeur. Die pad was verskriklik ingewikkeld, sielkundig en fisies. Ek beskou swanger raak as 'n wonderwerk. “Beweeg, het die mooi blondekop bygevoeg:” Met die geboorte van Nina het ek iemand anders geword, dit het alles uitgewis. Op 46 het ek hierdie groot 'reset' nodig gehad. Vir die eerste keer in my lewe het ek goed gevoel in my tekkies. Iets in my brein het weer in plek geklap. Alles het logies geword. Sedertdien is ek nie meer bang nie.« 

Adriana Karembeu: "My prioriteit vandag is my dogter"

In Augustus 2021 is dit deur die tydsverloop op te roep wat die gasheer het in die kolomme van Nous Deux vertrou: " Ek hou nie daarvan dat hierdie tyd verbygaan nie, want teenoor my dogter is ek 'n bejaarde ma. Ek wil graag so lank as moontlik vir haar uithou. Ek is bekommerd daaroor om nie aan sy sy te wees om hom in al die sleutelfases van sy lewe te vergesel nie. "Vir Ouest Frankryk het Adriana Karembeu gespesifiseer:" Dit is waar dat ek met die koms van Nina, my klein wonder, nie sien wat my meer kan behaag as om saam met haar te wees nie. My prioriteit vandag is my dogter.« 

Hierdie artikel het eerste verskyn op https://www.closermag.fr/people/adriana-karembeu-divorcee-elle-choisit-de-se-ressourcer-aupres-de-sa-fille-nina-1679701


.