Ayem Nour: steeds in Marokko behou, laat sy haar eks Vincent Miclet los

Ayem Nour: steeds in Marokko behou, laat sy haar eks Vincent Miclet los

Vrydag 30 Desember 2022 het Ayem Nour vrae van sy intekenare in storie op Instagram beantwoord. Steeds in Marokko behou saam met haar seun, Ayvin, die rubriekskrywer vir TPMP People, op C8, losgelaat op haar eks, Vincent Miclet.

Dinsdag 15 November 2022 het Vincent Miclet sy voormalige metgesel, Ayem Nour, daarvan beskuldig dat hy hul seun, Ayvin, ontvoer het. As die rubriekskrywer toesig oor hul seun verkry het, weier haar eks om haar paspoort terug te gee. Gevolglik kan ma en seun nie Marokko verlaat nie. Vrydag, 30 Desember 2022, was dit toe dat sy nie kon terugkeer huis toe nie, na Cassis, dat sy vrae van haar intekenare beantwoord het. Vrydag, 30 Desember 2022, het 'n gebruiker haar gevra of sy dink haar seun se pa is " ook verdraai. " Dit is duidelik, Ayem Nour het geantwoord: " Ek kon nie vir 'n enkele sekonde dink dat hy tot sulke gruweldade in staat sou wees nie ... Om my seer te maak is een ding, maar om ons seun te ontneem om terug te keer huis toe na Frankryk. Ontneem hom van sy skool, sy vriende, sy hond, sy gewoontes, kortom, sy lewe. Ek het nie gedink hy sal dit kan doen nie...« 

Bewoë het Ayem Nour in 'n lang boodskap verduidelik: " Ons dink ons ​​ken mense, maar ek verseker jou, ons ken niemand nie... Ons ken nie eers onsself nie... Wees versigtig aan wie jy jou vertroue bied, jy sal dalk baie verbaas wees om te sien waartoe 'n mens in staat is uit wraak, haat en wrok... Die bitterheid van mislukking laat jou soms werklik aaklige dinge doen en die ego neem oor. Ongelukkig is dit uniek aan mense en regtig, dit walg my ... “Hoop dat die situasie kalmeer, die jong dame bygevoeg: " Ek wens hom om sy rede te vind en dat God sy hart kalmeer... Ons seun sal beter daaraan toe wees as ouers in goeie ooreenstemming optree. Ek hoop God sal hom vergewe vir die verkeerde wat hy doen... Ek, ek is nie God nie... Om die Here...« 

Ayem Nour: "Ek wil nie hê Ayvin moet my pyn vir 'n enkele sekonde kan voel nie"

Gevra oor haar moraal, het die rubriekskrywer van TPMP People, op C8, vertrou: " Ek probeer positief bly ten spyte van hierdie aaklige en onregverdige situasiewant dit lyk vir my of dit die beste gesindheid is om in die aangesig van die lewe se beproewinge aan te neem... Boonop is ons kinders sponse en ek wil nie hê Ayvin moet vir 'n enkele sekonde my pyn, my hartseer en my hulpeloosheid kan voel nie . So ek probeer elke dag om te glimlag, om te lewe, om vir hom te veg, maar ook vir myself. Want hoe kan ons die beste van onsself aan ander gee as ons sleg gaan... “Terwyl sy moeilike dae leef, Ayem Nour bygevoeg: " Ek hou nie net hoop nie, maar bowendien is ek seker dat daar 'n uitweg uit hierdie nagmerrie sal wees.« 

Hierdie artikel het eerste verskyn op https://www.closermag.fr/people/ayem-nour-toujours-retenue-au-maroc-elle-se-lache-sur-son-ex-vincent-miclet-1679721


.