Daaglikse horoskope – Russell Grant se astrologiese tekenvoorspelling vir 1 Januarie

Daaglikse horoskope – Russell Grant se astrologiese tekenvoorspelling vir 1 Januarie

Ram

Jou gedagtes is gevul met verbeeldingryke idees vir die komende jaar. Jy sal nie al hierdie dinge onmiddellik in werking kan stel nie, maar jy moet hulle nie laat mors nie. Neem baie aantekeninge vir toekomstige verwysing of jy sal spyt wees dat jy dit nie neergeskryf het soos dit na jou toe gekom het nie.

Bul

Om ander aan te moedig om te praat, maar om niks self te sê nie, sal hulle ongemaklik laat voel. Wanneer toekomstige planne bespreek word, wees bereid om 'n kompromie aan te gaan. Dit is nie nou die tyd om hard te onderhandel nie. Bewaar dit vir 'n ander keer. Plaas vandag jou kaarte met die gesig na bo op die tafel.

Tweeling

Harde werk en vasberadenheid sal vrugte afwerp en om resultate te kry sal jou reputasie verbeter. Die nuus wat jou ore bereik, dui daarop dat veranderinge aan die kom is. Nie almal is bewus hiervan nie. Jy mag selfs wonder hoe akkuraat die besonderhede is. Onthou: skinder kan bedrieglik wees.

Kanker

Jy vind dit moeilik om jou gedagtes in woorde om te sit, want jy moet nog uitvind hoe jy jou doelwitte kan bereik. Laat weet jou gesin wat jy beplan, al is jou planne nog vaag. Niemand gaan jou probeer uitpraat nie.

Leo

Hou aan om eerlik en oop te wees oor jou behoeftes en gevoelens. Jou familie en goeie vriende verwag dat jy hulle die waarheid moet vertel. As jy jou gedagtes en motiewe wegsteek, sal verwarring ontstaan. Hou die kommunikasielyne oop en daar kan geen misverstande wees nie.

Virgin

Normaalweg soek jy logiese verduidelikings vir die probleme wat jy probeer oplos. Soms is dit nie analise nie, maar intuïsie wat jou moet lei. Jy voel 'n dieper betekenis aan sekere gebeurtenisse en ervarings. Moenie verbaas wees as jy aangetrokke voel tot 'n spesifieke geestelike of godsdienstige praktyk nie.

Balanseer

Dit sal duidelik word dat jy 'n situasie aanvaar het omdat dit na die regte ding gelyk het om te doen en nou voel jy baie anders. As daar ander standpunte en perspektiewe is om te oorweeg, sal dit nou 'n goeie tyd wees om daaroor na te dink. Hou jou eie sienings vir jouself.

Scorpion

In alle gevalle wat langtermyngevolge kan hê, sal jy noukeurig moet oorweeg waartoe jy jou kan verbind. As jy die verkeerde besluit neem, kan jy later geld of vriende verloor. Neem 'n breek totdat jy meer seker is van die beste manier om voort te gaan.

Boogskutter

Jy word aangetrokke tot die idee om na eksotiese plekke te reis of vrywilligerswerk in die buiteland te vind. As jy enkellopend en vry van beswaardes is, sal jy binnekort stappe neem om hierdie nuwe fase van jou lewe te begin. As jy ander verpligtinge het, moet jy jou planne met 'n maat bespreek.

Capricorn

’n Familielid soek desperaat na jou besigheid. Die rede waarom hulle afgeskeep voel, is dat jy onlangs jou tyd tussen huis, werk en sosiale verpligtinge verdeel het. As jy nie na hulle begin luister nie, sal hulle begin voel dat hulle nie meer vir jou saak maak nie.

Verseau

Dit sal om ooglopende redes belangrik wees dat enige finansiële probleme hanteer word sodra dit opduik. Jy weet om jou kop in die sand te steek is nie die oplossing nie. Betaal jou rekeninge wanneer hulle betaalbaar is, vermy impulsiewe aankope en probeer om op hoogte te bly van jou finansies.

Visse

Jy het geen moeite om te droom van die gelukkige toekoms wat jy hoop om vir jouself in 2023 te vestig nie. Jy het nog altyd 'n oorlopende verbeelding gehad. Maak net seker dat jy tussen ware hoop en pure fantasie onderskei, anders kan jou drome jou op 'n dwaalspoor lei.

Hierdie artikel het eerste verskyn op https://www.express.co.uk/life-style/life/1712719/Russell-Grants-horoscopes-for-today


.