Ontembare Leeus "sanksie, aftrede, uitval met Eto'o en die saak van 200 miljoen FCFA", maak 'n joernalis verrassende onthullings

Ontembare Leeus "sanksie, aftrede, uitval met Eto'o en die saak van 200 miljoen FCFA", maak 'n joernalis verrassende onthullings

Doelwagter André Onana wou nie in besonderhede ingaan oor die redes vir sy kantlyn deur die tegniese toesig van die ontembare leeus in die middel van die Katar 2022-wêreld nie.

Maar die gerug wys na Samuel Eto'o, baas van die Kameroense sokkerfederasie, wat nie vir sy vul wou pleit nie.

Die joernalis in ballingskap Boris Bertolt, het vandag op sy Facebook-blad 'n teks gepubliseer waarin hy "die verre oorsake" van wat nou "André Onana-affêre" genoem word, onthul.

Die deurwagter van Inter Milan, voormalige doelwagter van die Indomitable Lions, word tans deur 'n dilemma gekruis. André Onana is nie seker hoe hy die 200 miljoen wat Dadis Camara verlede jaar by hom geleen het, moet verhaal nie. Hy weet dat enige aksie wat hy in hierdie rigting kan doen vertolk sal word as vergelding vir sy afdanking uit die Indomitable Lions wat tot die einde van sy internasionale loopbaan gelei het. Die feit is dat hy vergoed moet word vir die geld wat hy ingestem het om aan sy peetpa te gee. Inderdaad, Dadis Camara het sy peetseun in die middel van 2021 genader vir 'n lening van 200 miljoen. André Onana is steeds onbewus van Dadis Camara se presidensiële ambisies by FECAFOOT, hy dink net daaraan om 'n mentor te help aan wie hy baie skuld en wie hy hoor talle verhore vir belastingontduiking en in erkenning van vaderskap in die gesig staar. Kortom, André Onana wil nie meer weet oor die bestemming van die lening wat deur 'n ouderling van hom gevra word van wie hy weet 'n miljardêr was nie. André Onana stem dus in tot die betaling van 200 miljoen. Wat hy nie weet nie, is dat hierdie geld gebruik gaan word om die verkiesingsveldtog vir die presidentskap van FECAFOOT te finansier. Hierdie realiteit van skuld hangende by Dadis wat André Onana geheim wil hou, is 'n verre oorsaak van die behandeling wat gereserveer is vir die voormalige Ontembare Leeu tydens die FIFA Wêreldbeker Katar 2022. Rede waarom André Onan die leuen beskeie aangeroep het na die persverklaring van FECAFOOT hom van ongedissiplineerdheid beskuldig om sy uitsluiting te regverdig. André ONANA weet vandag nie meer hoe hy die 200 miljoen FCFA wat hy aan Dadis Camara geleen het, gaan terugkry nie.

Hierdie artikel het eerste verskyn op https://237actu.com/lions-indomptables-sanction-retraite-brouille-avec-eto-o-et-l-affaire-de-200-millions-de-fcfa-un-journaliste-fait-des-revelations-surprenantes


.