“Sesde polisieskorsing wat verband hou met die dood van Tyrone Nichols. »

“Sesde polisieskorsing wat verband hou met die dood van Tyrone Nichols. »

 

“Sesde polisieskorsing wat verband hou met die dood van Tyrone Nichols. 'n Deurlopende ondersoek na die dood van Tire Nichols het gelei tot die skorsing van 'n sesde beampte, het 'n polisiebeampte in Memphis gesê. Preston Hemphill (26) was een van die beamptes wat betrokke was by die voorlopige arrestasie van mnr Nichols vir 'n beweerde verkeersoortreding wat op 'n noodlottige pak slae uitgeloop het.

Vyf ander beamptes is afgedank en van tweedegraadse moord aangekla. Mnr Hemphill se prokureur het gesê sy kliënt werk saam met die ondersoek. Beeldmateriaal, insluitend liggaamskameravideo van die voorval, het getoon dat mnr Nichols (29) op 7 Januarie deur beamptes doodgeslaan is nadat hy vir 'n beweerde verkeersoortreding in hegtenis geneem is.

"Sixième suspension de policier liée à la mort de Tyrone Nichols."
“Sesde polisieskorsing wat verband hou met die dood van Tyrone Nichols. »

Videomateriaal wys hoe mnr. Nichols geskop, pepergespuit en verskeie kere met 'n aflosstokkie geslaan word. Mnr Hemphill, wat in 2018 by die mag aangesluit het, is saam met die vyf ander beamptes wat met die voorval verbind word op administratiewe verlof geplaas.

Mnr. Hemphill se prokureur het gesê sy kliënt was die derde polisiebeampte wat teenwoordig was toe mnr. Nichols aanvanklik gearresteer is en dat die eerste publieke video van mnr. Hemphill se liggaamskamera was. Die Memphis-polisiedepartement het gesê dit sal meer besonderhede verskaf oor mnr. Hemphill se betrokkenheid by mnr. Nichols se dood "sodra die inligting beskikbaar word".

Mnr Nichols se dood het weereens 'n lig geskyn op probleme met polisiebrutaliteit in die Verenigde State en hernude oproepe vir polisiehervorming. Die Congressional Black Caucus-voorsitter en Demokratiese verteenwoordiger, Steven Horsford, het 'n vergadering met president Biden versoek om broodnodige landwye hervormings aan ons regstelsel te bespreek. Mnr Nichols se ouers is genooi om president Biden se staatsrede op 7 Februarie by te woon.

"Sixième suspension de policier liée à la mort de Tyrone Nichols."
“Sesde polisieskorsing wat verband hou met die dood van Tyrone Nichols. » TELES RELAIS

Na die dood van Tire Nichols is 'n ondersoek aan die gang wat gelei het tot die skorsing van 'n sesde polisiebeampte, Preston Hemphill, wat met die ondersoek saamwerk. Beeldmateriaal, insluitend liggaamskamera-video van die voorval, wys hoe mnr. Nichols deur beamptes doodgeslaan word nadat hy in hegtenis geneem is vir 'n beweerde verkeersoortreding. Die ander vyf beamptes wat met die voorval verbind word, is afgedank en van tweedegraadse moord aangekla.

Mnr Nichols se dood het 'n lig geskyn op probleme met polisiebrutaliteit in die Verenigde State en hernude oproepe vir polisiehervorming. Demokratiese verteenwoordiger Steven Horsford het 'n vergadering met president Biden versoek om nasionale hervormings te bespreek. Mnr Nichols se ouers is genooi om president Biden se staatsrede by te woon. Die einde van die artikel word nie genoem nie.

« Sixième suspension de policier liée à la mort de Tyrone Nichols. » TELES RELAY
“Sesde polisieskorsing wat verband hou met die dood van Tyrone Nichols. » TELES RELAIS

 

Liggaamskamera video en ander beeldmateriaal van die voorval wys mnr Nichols is op 7 Januarie deur beamptes doodgeslaan na sy arrestasie. Beeldmateriaal wys ook hoe mnr Nichols geskop, pepergespuit word en herhaaldelik met 'n aflosstokkie geslaan word. Hy is drie dae later in die hospitaal dood.

Beampte Hemphill se prokureur het gesê die beampte werk saam met die ondersoek en het sy liggaamskamera geaktiveer. Hy was die derde polisiebeampte teenwoordig op die toneel van mnr Nichols se aanvanklike arrestasie en die eerste video van die ontmoeting is van sy kamera. Hy was egter nie tydens die tweede teenwoordig nie toneel.

Mnr Nichols se dood het opnuut oproepe vir polisiehervorming in die Verenigde State van Amerika. Die Congressional Black Caucus-voorsitter en Demokratiese Huisverteenwoordiger, Steven Horsford, het 'n vergadering met president Biden versoek om broodnodige landwye hervormings aan die regstelsel te bespreek, veral die optrede en optrede van wetstoepassing. Mnr Nichols se ouers is genooi om president Biden se staatsrede op 7 Februarie by te woon.

Verbranding van die Sweedse vlag in Jakarta tydens die NAVO-krisis in Turkye.