Josey verklaar sy liefde aan Serey Die: "8 jaar dat ek en jy saam was"

Josey verklaar sy liefde aan Serey sterf : "8 jaar wat ek en jy saam is"

 

Die Ivoriaanse sangeres Josey het die publiek ontroer tydens haar konsert by die Palais de la Culture in Abidjan deur in die openbaar haar liefde vir Serey Die, haar lewensmaat vir agt jaar, te verklaar. Tydens haar vertoning het sy 'n punt daarvan gemaak om haar dankbaarheid teenoor hom uit te spreek en onthou dat sy voor hulle ontmoet het nie gedink het sy kan kinders hê nie.

Josey en Serey Die het twee kinders saam, twee super slim seuns, uit hul agt jaar lange verhouding. Die sangeres het beklemtoon dat haar maat 'n wonderlike man is en dat sy hom baie waardeer vir sy vermoë om hul verhouding in die openbaar aan te neem. Sy het ook verduidelik dat sy saam met Serey Die is vir liefde en nie vir sy geld nie.

Josey se liefdesverklaring aan Serey Die is wyd deur die media gerapporteer en het die bewondering van aanhangers gewek. Laasgenoemde het die opregte liefde en lojaliteit van die egpaar geprys en gewens dat hul verhouding vir ewig sou hou.

Josey is 'n Ivoriaanse sanger wat baie gewild onder die publiek is. Sy het haar musikale loopbaan in 2007 begin en het sedertdien verskeie suksesvolle albums uitgereik. Sy het ook talle toekennings gewen, insluitend Beste Vroulike Kunstenaar in Wes-Afrika by die Afrimma-toekennings in 2017.

Benewens haar musiekloopbaan is Josey ook baie betrokke by liefdadigheidswerk. Sy het 'n stigting geskep om siek en benadeelde kinders in die Ivoorkus te help.

Josey se openbare liefdesverklaring aan Serey Die het openbare bewondering vir die egpaar se opregtheid en lojaliteit ontlok. Aanhangers het gewens hul verhouding sou vir ewig hou. Josey is 'n gewilde Ivoriaanse sanger wat ook betrokke is by liefdadigheidswerk om siek en minderbevoorregte kinders te help.

Boonop het Josey se liefdesverklaring aan Serey Die baie reaksies op sosiale netwerke ontlok. Aanhangers het die opregte liefde en band tussen die twee kunstenaars geprys, wat daarin geslaag het om saam te bly ten spyte van die lewe se uitdagings.

Liefde is 'n herhalende tema in Josey se musiek. Sy het verskeie romantiese liedjies geskryf wat die harte van haar aanhangers geraak het. Haar sagte en melodieuse stem sowel as haar inspirerende lirieke het haar een van die gewildste kunstenaars in die Ivoorkus en dwarsdeur Wes-Afrika gemaak.

Benewens haar musiek is Josey ook baie aktief op sosiale media. Sy deel gereeld foto's en video's van haar persoonlike lewe, verhoogoptredes en liefdadigheidsaktiwiteite. Sy het ’n groot gemeenskap van aanhangers wat haar op al haar platforms noukeurig ondersteun en volg.

Hierdie liefdesverklaring het baie emosie by die sanger se aanhangers gewek. Hierdie openbare verklaring het gewys hoe verenig die egpaar is en het die bewondering wat die publiek vir hulle het, versterk. Josey is 'n talentvolle en liefdadigheidskunstenaar wat hoog aangeslaan word in die Ivoorkus en dwarsdeur Wes-Afrika.

Daar moet ook kennis geneem word dat Josey se liefdesverklaring aan Serey Die baie aanhangers geïnspireer het om hul liefde vir hul eie maats op sosiale media uit te druk. Josey se opregtheid en egtheid het baie mense geraak, wat in haar 'n rolmodel gesien het in sake van liefde en lojaliteit.

Josey en Serey Die se liefdesverhaal was ook 'n onderwerp van fassinasie vir aanhangers. Die egpaar word dikwels beskou as een van die sterkste en mees outentieke op die Ivoriaanse musiektoneel. Aanhangers volg hul verhouding al vir baie jare en was verheug om Josey se openbare liefdesverklaring aan Serey Die te sien.

Josey se verbintenis tot liefdadigheid is ook deur baie mense geprys. Die stigting wat sy geskep het om siek en minderbevoorregte kinders in Ivoorkus te help, getuig van haar groot hart en haar begeerte om hoop en hulp aan mense in nood te gee.

Ten slotte, Josey se liefdesverklaring aan Serey Die het baie positiewe reaksies van sy aanhangers ontvang, wat die egtheid en lojaliteit van die egpaar geloof het. Josey is nie net 'n talentvolle kunstenaar nie, maar sy is ook besig met liefdadigheidswerke, wat getuig van haar groot vrygewigheid en haar begeerte om ander te help. Haar musiek en haar toewyding het baie mense geïnspireer en van haar 'n ware ikoon in die Ivoorkus en regdeur Wes-Afrika gemaak.

30 liefdesboodskappe vir Valentynsdag 2023