Mystery Stories: The Night Stranger

Mystery Stories: The Night Stranger

Mystery Stories: The Night Stranger

hier is 'n geheimsinnige verhaal wat in Afrika afspeel, meer presies in die Demokratiese Republiek van die Kongo.

Dit was 'n dag soos enige ander dag in die klein dorpie Lubumbashi. Mense was besig met hul daaglikse sake, handelaars het hul ware in die mark verkoop en kinders het in die strate gespeel. Maar dit alles sou binnekort verander.

’n Geheimsinnige vreemdeling het in die dorp aangekom. Niemand het sy naam geweet, waar hy vandaan kom of wat hy daar doen nie. Hy het vreemde klere gedra en 'n taal gepraat wat niemand verstaan ​​nie. Gerugte het vinnig versprei oor die geheimsinnige man, sommige het geglo dat hy 'n towenaar is, terwyl ander gedink het hy is 'n spioen.

Histoires mystérieuses : L’Étranger de la Nuit TELES RELAY
Mystery Stories: The Night Stranger TELES RELAY

Eendag het ’n groep dorpenaars na die rivier gegaan om water te gaan haal. Maar tot hul verbasing het hulle die lyk van 'n man ontdek wat in die water dryf. Woord het vinnig deur die dorp versprei en die polisie is ontbied om die man se dood te ondersoek.

Die polisie het gevind dat die man 'n buitelander is, maar hy het soortgelyke klere as die geheimsinnige man gedra. Mense het begin wonder of die twee mans op een of ander manier verwant is. Die polisie het besluit om die geheimsinnige man te ondervra, maar hy het verdwyn. Niemand het geweet waarheen hy gegaan het nie.

Die volgende oggend is nog 'n lyk in die dorp ontdek. Hierdie keer was dit 'n plaaslike burger. Die polisie het die misdaadtoneel ondersoek en spore van bloed gevind wat blykbaar na die geheimsinnige man se huis gelei het. Hulle het die huis deursoek en inkriminerende bewyse ontdek, insluitend bloedbevlekte klere en wapens.

Die polisie het dadelik 'n soektog van stapel gestuur om die geheimsinnige man te vind. Hulle het die dorp, nabygeleë dorpe en die omliggende platteland deursoek. Maar hy was nêrens te vinde nie. Dit was asof hy in die niet verdwyn het.

Histoires mystérieuses : L’Étranger de la Nuit TELES RELAY
Mystery Stories: The Night Stranger TELES RELAY

Vir 'n paar dae was die dorp op hoë gereedheid. Mense het snags hul deure begin toemaak en na donker die strate vermy. Maar toe die soektog blykbaar tot stilstand gekom het, het die polisie 'n oproep van 'n dorpenaar ontvang wat berig het dat hy die geheimsinnige man na die berge sien op pad was.

Die polisie het dadelik na die toneel gegaan en die berge begin deursoek. Hulle het kilometers ver deur die digte oerwoud getrek en die gevare van wild vermy. Uiteindelik het hulle die top van 'n berg bereik en 'n versteekte grot ontdek.

Hulle het die grot binnegegaan en die geheimsinnige man gevind wat wegkruip. Hy is dadelik in hegtenis geneem en na die polisiestasie geneem. Maar toe hulle die man ondervra het, het hulle besef hulle het steeds meer vrae as antwoorde. Die geheimsinnige man het alles ontken en gesê hy het niks met die moorde te doen gehad nie en soek net 'n stil plek om weg te kruip. Hy het geen inligting oor sy identiteit, nasionaliteit of agtergrond verskaf nie.

Histoires mystérieuses : L’Étranger de la Nuit TELES RELAY
Mystery Stories: The Night Stranger TELES RELAY

Dis toe dat ondersoekers iets vreemds in die grot ontdek het. Hulle het 'n groot hoeveelheid edelstene gevind wat onder 'n hoop blare en takke versteek was. Die klippe het geblyk van groot waarde te wees, en sommige het dieselfde het voorgestel dat hulle met kriminele aktiwiteite verbind kan word.

Die geheimsinnige man het uiteindelik gebieg dat hy 'n edelsteensmokkelaar was. Hy het die stad as 'n dekmantel vir sy smokkelary gebruik, maar het per ongeluk by die moorde betrokke geraak. Hy het die klippe in die grot versteek om te verhoed dat hy dit verloor toe hy deur die polisie gejaag is.

Die man is vir sy misdade tot 'n lang tronkstraf gevonnis. Die dorpenaars was verlig om te weet dat die moordenaar gevang is, maar hulle was ook geskok om te ontdek dat hulle 'n misdadiger in hul gemeenskap gehad het. Hierdie geheimsinnige verhaal het 'n onuitwisbare merk op die klein dorpie Lubumbashi gelaat en het as 'n herinnering aan alle inwoners gedien dat hulle nooit geweet het wie agter die verskynings skuil nie.

20 geheimsinnige dinge wat wetenskap nie kan verduidelik nie