A'salfo vertel van die mees vernederende oomblik van sy loopbaan

1. Hindernisse kan as motivering dien

A'salfo op die verhoog

Toe A'salfo gedwing is om hotelkamers na 'n ander kunstenaar te verander weens 'n foutiewe lugversorger, het hy vernedering gevoel. In plaas daarvan om hierdie gebeurtenis hom egter in die steek te laat, het hy hierdie moeilike tyd gebruik om homself te motiveer en in sy musikale loopbaan te volhard.

2. Die belangrikheid van nederigheid

A'salfo souriant

A'salfo het ingestem om kamers te verander sonder om 'n skandaal te veroorsaak, al was die situasie onregverdig. Hierdie daad van nederigheid het hom geleer dat dit belangrik is om nederig en respekvol teenoor ander te bly, selfs wanneer dit onregverdig behandel word.

3. Moet nooit opgee op jou drome nie

A'salfo met sy groep Magic System

A'salfo het besluit om nie op te gee op sy planne ten spyte van hierdie vernederende ervaring nie. Hy het verstaan ​​dat die negatiewe faktore van die lewe nie noodwendig ons projekte of ons toekoms hoef te beïnvloed nie. Inteendeel, hierdie struikelblokke moet elemente wees wat ons krag en motivering gee om aan te hou vorentoe beweeg.

4. Verander swaarkry in krag

A'salfo en train de chanter

A'salfo kon hierdie beproewing in krag omskep deur vir homself te sê dat hy nooit weer so 'n situasie sal laat gebeur nie. Hy het hierdie ervaring gebruik om te groei tot die bekwame kunstenaar wat hy vandag is.

5. Inspireer en motiveer ander

A'salfo hou 'n toespraak

Deur sy storie en die lesse wat hy daaruit geleer het te deel, inspireer en motiveer A'salfo ander om nooit tou op te gooi in die aangesig van die lewe se struikelblokke nie. Sy reis demonstreer dat selfs moeilike tye in positiewe ervarings omskep kan word om te groei en sukses te behaal. Haar deursettingsvermoë en vasberadenheid is 'n voorbeeld om na te volg vir enigiemand wat uitdagings in hul persoonlike of professionele lewe in die gesig staar.

"Toyota en Honda kondig rekordloonverhogings in Japan aan"