Stromae kanselleer sy toer: aanhangers reageer met solidariteit en ondersteuning

Stromae kanselleer sy toer: aanhangers reageer met solidariteit en ondersteuning

1. Stromae Tour Kansellasie Aankondiging

Stromae annonce l'annulation de sa tournée

Onlangs is Stromae gedwing om sy toer om gesondheidsredes te kanselleer. Hierdie nuus het aanhangers van die kunstenaar verras, wat gretig was om hom in konsert te sien. Tog is aanhangers nie kwaad vir hom nie. Inteendeel, hulle simpatiseer en verdedig hom teen diegene wat sy beeld probeer afsmeer.

2. Aanhangerreaksie

 

Die reaksie van aanhangers van Stromae wat die kansellasie van sy toer in die gesig gestaar het, is verstommend. In plaas daarvan om kwaad te wees, toon hulle solidariteit met die kunstenaar. Aanhangers het op sosiale netwerke gepraat en hul ondersteuning vir die Belgiese kunstenaar gewys en hom 'n spoedige herstel toegewens.

3. Kritiek op die RTL-inligtingsmedia

La belle surprise d'OrelSan à Stromae en pleine interview sur RTL

Hulle het ook die media RTL info gekritiseer wat die menings wou insamel van diegene wat ongelukkig is oor die kansellasie van die konserte. Aanhangers het die skuif in slegte smaak genoem en gevoel die kunstenaar het die reg op sy privaatheid.

4. Stromae gesondheid, 'n prioriteit

 

Gesondheid is 'n belangrike aspek van almal se lewe. Stromae-aanhangers is bewus hiervan en dit is om hierdie rede dat hulle nie die kunstenaar blameer vir die kansellasie van sy toer. Hulle is bewus daarvan dat die kunstenaar se gesondheid voorop staan ​​en dat hierdie besluit nie maklik was om te neem nie.

5. Aanhangersolidariteit met die kunstenaar

Stromae USA fans on Twitter: "@Stromae #stromae #paulvanhaver with friends. January 21st 2018. ❤ https://t.co/gEDgGmZdJj" / Twitter

Aanhangers het ook hul solidariteit met die kunstenaar getoon deur hom 'n spoedige herstel toe te wens en hom te herinner dat hy in die eerste plek 'n mens is.