Vanessa Tchatchou en die saak van die verdwyning van haar dogter: 10 onthullings en reaksies van die publiek

Vanessa Tchatchou: 5 onthullings oor die verdwyning van haar dogter

Vanessa Tchatchou en die saak van die verdwyning van haar dogter: Onthullings en openbare reaksies

1. Gas op Equinoxe TV

Vanessa Tchatchou is onlangs uitgenooi Equinox TV om te praat oor die verdwyning van haar dogter net ná haar bevalling by die Gineko-Obstetrie en Pediatrie Hospitaal van Ngousso in Yaoundé. Hierdie mediavrystelling het baie reaksies van Kameroeners ontlok, veral op sosiale netwerke.

Affaire de bébé volé: 7 ans après,Vanessa Tchatchou fait un témoignage poignant

2. Vrae van Dr Jean Crépin Nyamsi

Dr. Jean Crépin Nyamsi het gereageer deur vrae aan Vanessa Tchatchou te stel oor die inligting wat sy tydens haar ingryping op televisie bekend gemaak het. Hy vra haar veral of sy al probeer het om haar dogter te sien deur haar te lok en of sy van tyd tot tyd van haar dogter hoor.

3. Die oproep vir 'n DNS-toets

Die politieke ontleder vra ook die landdros om die dogtertjie aan 'n DNS-toets te onderwerp om die waarheid te bepaal. Hy beweer dat die weerstandsmense gereed is om die koste van die toets te betaal, al kos dit miljoene.

DNA toets

4. Die verdwyning van die baba in 2011

Vanessa Tchatchou het op 20 Augustus 2011 gesien hoe haar baba verdwyn, kort ná haar bevalling by die Gineko-Obstetrie en Pediatrie Hospitaal van Ngousso in Yaoundé. Sy was toe 17 jaar oud en het uit 'n arm agtergrond gekom. Die verdwyning van haar dogter tussen die kraamkamer en die broeikas was onverklaarbaar.

5. Die geveg van Vanessa Tchatchou

Oortuig daarvan dat sy die slagoffer van 'n netwerk van kinderhandelaars is, het Vanessa beslag gelê op die staatsaanklaer. Haar geveg het toegeneem toe Issa Tchiroma Bakary, destyds minister van kommunikasie, gesê het die kind is dood. Vanessa veg steeds vir waarheid en geregtigheid vir haar dogter.

Vanessa Tchatchou luttant pour la vérité