"Die Polytechnic School of Douala skep 'n motor: 'n eerste in Kameroen"

 

L 'Polytegniese Skool van Douala skep 'n motor: 'n eerste in Kameroen

Actualités Cameroun :: Université de Douala : ça roule, ça navigue… ::  Cameroon news

Eerste realisering van 'n motor deur 'n Kameroense universiteit

Die eerste motor wat in 'n Kameroense universiteit ontwerp en vervaardig is, is op Woensdag 07 Junie 2023 aan die publiek aangebied. Die Politegniese Skool van Douala, onder leiding van professor Mouangue Ruben, het hierdie tegnologiese prestasie vermag.

Cameroon Academy of Young Scientists' Founding member made pioneer Director  of the National Higher Polytechnic School of Douala Cameroon. - Cameroon  Academy Of Young Scientists

L 'Polytegniese Skool van Douala

Die Nasionale Politegniese Skool van Douala is 'n hoëronderwysinstelling wat gefokus is op wetenskap, tegnologie en professionalisering. Dit is verbonde aan die Universiteit van Douala en is toegewy aan die opleiding van ingenieurs en senior bestuurders.

Groupe D'étudiants Africains Travaillant Sur Un Projet Illustration de  Vecteur - Illustration du brainstorm, gestionnaire: 107304633

Innoverende studenteprojekte

Benewens sy akademiese missie, moedig die skool innovasie onder sy studente aan. Dit organiseer baie aktiwiteite en geleenthede wat daarop gemik is om die potensiaal van sy studente te ontwikkel deur verskeie innoverende projekte, insluitend die vervaardiging van hierdie motor.