Die ongelooflike metamorfose van 'n veragte vrou: liefde seëvier altyd

 

Die ongelooflike metamorfose van 'n veragte vrou: liefde seëvier altyd

Ugly' Bride Decides To Transform Herself And This Is What She Looks Like Now - Relatively Interesting

'n Outentieke liefdesverhaal

Ons storie handel oor 'n man wat nog altyd lief was vir sy vrou, ten spyte daarvan dat hy deur diegene rondom haar geterg is weens haar voorkoms. Hy het die innerlike skoonheid van sy vrou gesien, maar die ander het net oë vir die buitekant gehad. Die egpaar het isolasie en terg verduur, maar ses jaar later het die vrou se transformasie almal sprakeloos gelaat.

Tout le monde s'est moqué de lui quand il l'a épousée, 6 ans plus tard elle montre sa métamorphose

'n Moeilike kinder- en adolessensie

As kind en tiener was die lewe nie maklik vir die vrou nie. Sy is op skool uitgelag, wat haar selfvertroue aangetas het. Sy het ouer gelyk en het nie aan tradisionele skoonheidstandaarde voldoen nie. Sy het ook nog nooit 'n kêrel gehad nie, want die seuns in haar klas het fisieke voorkoms verkies.

The Amazing Transformation Of “World's Ugliest Bride” – Daily News Reported

Metamorfose

Kom …