"KAN 2023: Egipte wen teen Guinee en verseker sy kwalifikasie"

 

KAN 2023: Egipte wen teen Guinee en verseker sy kwalifikasie

Die farao's van Egipte op pad na CAN 2023

Die Egiptiese sokkerspan het sy plek vir die 2023 Afrikabeker na 'n oortuigende oorwinning teen Guinee bevestig. Ten spyte van 'n moeilike begin, het Egipte teruggeslaan om uiteindelik met 2-1 te wen.

’n Bitter stryd op die grond

CAN2023 : Le Syli se fait punir par l'Egypte et compromet sa qualification  – Africa Guinee

Guinee het vroeg in die wedstryd gelei, maar Egipte het daarin geslaag om die situasie om te keer danksy doele van Trézéguet en Mostafa Mohamed. Die Farao's het uitstekende wildbestuur getoon en hul plek by CAN 2023 bevestig.

Volgende stappe vir Guinee

CAN 2023 | Le Syli devra encore patienter pour sa qualification | Rarili  News

Alhoewel Guinee verloor het, bly hy in 'n goeie posisie om te kwalifiseer. Die Syli National het 'n enkele punt nodig om by Egipte aan te sluit en kan hoop vir kwalifisering in die volgende wedstryd teen Malawi.