Aankoms van Cabrel Nanjip se liggaam in Bangangté: 'n roerende huldeblyk onder hoë sekuriteit

Aankoms van Cabrel Nanjip se liggaam in Bangangté: 'n roerende huldeblyk onder hoë sekuriteit

Bangangté, 'n skilderagtige dorpie in Kameroen, het vandag 'n skokkende gebeurtenis aanskou. Die lyk van die geliefde komediant Cabrel Nanjip is teruggebring na sy tuisdorp, 'n toneel gekenmerk deur 'n swaar wetstoepassing teenwoordigheid.

 

Dood van Cabrel Nanjip: ontroosbaar, sy ma het 'n krisis ná die hartseer nuus (video)

 

Aankoms van die liggaam van Cabrel Nanjip in Bangangté: 'n Terugkeer in pyn

Die aankoms van Cabrel Nanjip se lyk in Bangangté was 'n aangrypende oomblik vir die inwoners. Sy liggaam rus nou in die lykshuis van die distrikshospitaal van Bangangté, in afwagting van die amptelike datum van sy begrafnis.

Cabrel Nanjip Nyamton - 😭😭😭 Deuil national Mon Dieu 43 morts! La vie n'est rien aimons notre prochain comme nous même car on ne connaît ni le jour ni l'heure à l'hommage

Aankoms van Cabrel Nanjip se liggaam in Bangangté: 'n Imposante sekuriteitsbegeleiding

Die vervoer van die lyk het onder 'n indrukwekkende veiligheidsbegeleiding plaasgevind. Die polisie het die oorskot van Douala na Bangangté begelei, om maksimum sekuriteit vir hierdie hartseer terugkeer te verseker.

Actualités Cameroun :: Nécrologie : Décès de Cabrel Nanjip, Bangangté porte le deuil :: Cameroon news

Aankoms van die liggaam van Cabrel Nanjip in Bangangté: huldeblyk van die inwoners

Baie inwoners van Bangangté het uitgekom om hulde te bring aan die 33-jarige kunstenaar, wat tragies in 'n padongeluk dood is. Hulle respek en toegeneentheid vir die ontslape komediant was tasbaar gedurende hierdie dag van rou.