"Michel Pialle bieg: donker besonderhede in die verdwyning van Karine Esquivillon"

"Michel Pialle bieg: donker besonderhede in die verdwyning van Karine Esquivillon"

"Die besigheid van die verdwyning van Karine Esquivillon het 'n donker wending geneem toe Michel Pialle erken het dat hy sy vrou vermoor het. Volgens sy verklarings was die moord toevallig, terwyl hy sy wapen skoongemaak het. Ondersoekers wat teenstrydighede in Michel Pialle se verklarings in die gesig gestaar het, kyk nou na die waarheid van hierdie bekentenisse. »

Une voiture de police stationnée devant le domicile de Michel Pialle, le 14 juin 2023. (J?R?ME FOUQUET / MAXPPP)

Michel Pialle: Ontstellende bekentenisse

Michel Pialle, terwyl hy in polisie-aanhouding was, het erken dat hy sy vrou, Karine Esquivillon, vermoor het. Bewering dat die noodlottige skoot toevallig was terwyl hy besig was om sy geweer skoon te maak, ondersoek ondersoekers die geloofwaardigheid van sy bekentenis.

Michel Pialle en die onthullings van die ondersoek

Die ondersoekers het teenstrydighede in die verklarings van Michel Pialle opgemerk. Veral die telefoondata het dit moontlik gemaak om hom te verwar. Die verdagte se prokureur sou 'n deurslaggewende rol in Michel Pialle se bekentenis gespeel het, wat hom laat verstaan ​​het dat hy in 'n hoek vasgevang is.

Mort de Karine Esquivillon : comment Michel Pialle, le mari devenu suspect,  a été trahi par ses stratagèmes - Le Parisien

Michel Pialle en die ontdekking van Karine se liggaam

Minder as drie uur ná dié bekentenisse is Karine se lyk gevind. Michel Pialle het die ondersoekers na 'n bos naby die gesin se huis gelei. Die lyk is nie begrawe nie en ’n lykskouing word beplan om Michel Pialle se verklarings te bevestig of ongeldig te maak.

Meurtre de Karine Pialle : l'ex-femme de Michel Pialle raconte ses dix  années passées avec un "mythomane" | TF1 INFO

Danksy die bekentenisse van Michel Pialle is die liggaam van Karine Esquivillon naby die gesinshuis gevind. Die man het baie vrae laat ontstaan ​​deur te sê dat die moord toevallig was. ’n Lykskouing word beplan om die omstandighede van Karine se dood toe te lig. Die saak is nog lank nie opgelos nie, maar lei steeds tot ernstige vrae.