Die ongelooflike beslaglegging deur die FBI van die iPhone en iPad van die burgemeester van New York, IPHONE ADDICT

Die ongelooflike beslaglegging deur die FBI op die iPhone en iPad van die burgemeester van New York

Dit is 'n toneel wat 'n speurfilm waardig is. Ons het sowat 'n week gelede verneem dat elektroniese toestelle wat aan die burgemeester van New York Eric Adams deur die FBI beslag gelê is as deel van 'n federale ondersoek na sy veldtogfinansiering. Nuwe inligting het ons hierdie Vrydag, 17 November bereik, selfs meer treffend: die twee iPhones sowel as die burgemeester se iPad is in die middel van die straat beslag gelê! “Die FBI het Maandagaand die burgemeester genader ná 'n geleentheid. Die burgemeester het dadelik die FBI se versoek opgevolg en elektroniese toestelle aan hulle oorhandig.” in 'n persverklaring gesê Boyd Johnson, die burgemeester se prokureur. Die prokureur voeg by dat Eric Adams dit nie gedoen het nie “is van geen oortreding beskuldig nie”. Die toestelle waarop beslag gelê is, is kort daarna aan hul eienaars terugbesorg.

Eric Adams

Hierdie skouspelagtige beslaglegging het gepaard gegaan met 'n deursoeking van Brianna Suggs, wat niemand anders is nie as die persoon wat verantwoordelik is vir fondsinsameling vir die huidige burgemeester se veldtog. Gekonfronteer met hierdie beskuldigings van bedrog, beweer Eric Adams dat hy nie het nie "niks om weg te steek nie", en vra selfs sy medewerkers om saam te werk "ten volle tot enige vorm van ondersoek". Die FBI vermoed die burgemeester van New York dat hy tydens sy veldtog voordeel getrek het uit "versteekte" fondse wat van die regering of Turkse burgers kom.

Hierdie artikel het eerste verskyn op https://iphoneaddict.fr/post/news-378616-lincroyable-saisie-fbi-iphone-lipad-maire-new-york


.