Dobbelweek op iOS (en ook op macOS): River City Girl, Half Life amper gratis op Mac, Hitman op pad …, IPHONE VERSLAFDE

Dobbelweek op iOS (en ook op macOS): River City Girl, Half Life amper gratis op Mac, Hitman op pad ...

Dit was nie net vir iOS hierdie week nie. Ons begin dus met 'n meer as bekende speletjie: vir die 25ste herdenking van die franchise, die kultus Halflewe is amper gratis beskikbaar op stoom, wetende dat die speletjie nog 'n geskenk insluit, die mini-bonusvlak Half-Life Uplink.Crunchyroll van stapel gestuur 'n week gelede die Crunchyroll Game Vault of 'n mobiele speletjiediens gekoppel aan die intekening op Crucnhyroll (6,49 euro/maand), soos wat reeds gedoen is Netflix met sy katalogus Netflix Speletjies. ons vind dus dadelik die titels Captain Velvet: The Jump+ Dimensions, le klop hulle almal River City Girls, wolfstride, Agter die raam: Die mooiste natuurskoon (nie beskikbaar in Europa nie), asookuitgedink (nie weer beskikbaar nie).

Hitman: Blood Money — Vergelding het uiteindelik 'n vrystellingdatum op iOS en Android. Ontluikende sluipmoordenaars wat verkies om op selfoon te speel, sal dit dus vanaf 30 November in die hande kan kry. Die algemene implementering sowel as die kontroles sal a priori uiters naby aan die konsole- en rekenaarweergawes wees. Hitman Blood Money – Repressal kan voorafbestel word by hierdie adres teen die prys van 14,99 euro.Uiteindelik sal die uitstekende aksie-RPG Titan Quest op 28 November in 'n "Ultimate Edition"-weergawe op iOS verskyn.Hierdie artikel het eerste verskyn op https://iphoneaddict.fr/post/news-378652-semaine-jeu-ios-macos-river-city-girl-half-life-gratuit-mac-hitman-approche


.