Indië: 'n kamera vir die 41 werkers wat in 'n ineengestorte tonnel vas is

Indië: 'n kamera vir die 41 werkers wat in 'n ineengestorte tonnel vas is

Die koekies en soortgelyke tegnologieë wat ons op Mediapart gebruik, is van verskillende tipes en stel ons in staat om verskillende doeleindes na te streef.

Sommige is nodig vir die werking van die webwerf en die mobiele toepassing (jy kan dit nie weier nie). Ander is opsioneel, maar help om jou ervaring as 'n leser te vergemaklik en op een of ander manier Mediapart te ondersteun. Jy kan hulle hieronder weier of aanvaar, afhangende van hul doel.

Aanvaar jy dat Mediapart koekies of soortgelyke tegnologie vir die volgende doeleindes gebruik?

Jy kan jou keuse maak, vir elke kategorie, deur die skakelaarknoppie te aktiveer of te deaktiveer.

Nodig vir operasie
van die webwerf of toepassing

Verbinding van intekenare, anonieme gehoormeting, stuur van stootkennisgewings, monitering van onklaarrakings, die uitlig van ons dienste: hierdie nutsmiddels is nodig vir die monitering van die aktiwiteit van ons dienste en vir hul behoorlike funksionering.

Hierdie instrumente stel ons in staat om werf- en mobiele toepassingsverkeerstatistieke in te samel om gebruik te verstaan, enige probleme op te spoor en die ergonomie van ons produkte te optimaliseer.

Daar is geen advertensies op Mediapart nie. Maar ons bevorder ons inhoud en dienste op ander werwe en sosiale netwerke. Hiervoor gebruik ons ​​die tegnologieë wat deur sekere advertensiespelers beskikbaar gestel word.

Hierdie artikel het eerste verskyn op https://www.mediapart.fr/journal/fil-dactualites/211123/inde-une-camera-pour-les-41-ouvriers-bloques-dans-un-tunnel-effondre


.