Apple onthul Fuzzy Feelings, sy Kersfees-advertensie met stop motion en die iPhone 15 Pro Max, IPHONE ADDICT

Apple onthul Fuzzy Feelings, sy Kersadvertensie met stop motion en die iPhone 15 Pro Max

Apple het aanlyn geplaas Vae gevoelens, wat niemand anders as sy video vir die einde van die jaar vakansie is nie. Die maatskappy deel elke jaar een op hierdie tyd van die jaar. In 2022 het dit alles oor advertensies gegaan Deel die vreugde AirPods Pro uitlig.

Apple se 2023 Kersfees-advertensie

Die advertensie fokus op 'n vrou wat aan 'n vakansie-tema video werk in die vrye tyd wat sy van haar kantoorwerk het. Die stop-motion video vertoon haar knorrige baas, wat haar beledig omdat sy laat is, haar laaste-minuut werk gee en oor die algemeen ongelukkig is. Sy vind 'n uitlaatklep deur hom in ongemaklike situasies te plaas, soos om geskok te word deur Kersliggies of bedek met sneeu terwyl sy op straat is.

Nadat haar oënskynlik aaklige baas vir haar handgemaakte Kersgeskenke gegee het, sien sy 'n ander kant van hom en verander sy animasie na iets baie meer positiefs.

Apple bied die volgende beskrywing vir sy video:

Kreatiwiteit het die krag om die manier waarop ons mekaar en die wêreld sien, te verander. Om dinge vanuit 'n nuwe perspektief te sien kan soms die verskil maak. Jy maak die vakansie. Die stop-motion is met die iPhone 15 Pro Max verfilm en op die MacBook Air geredigeer.

Apple deel ook agter die skerms van sy Kersvideo. Die beskrywing lui:

Sneeuploeg het gekrimp. Klein pak knopies. Klein ysters. Baie hart. Hier is hoe die iPhone 15 Pro Max al die stop-motion-verrassings in Apple se vakansiekortfilm vasgevang het.

Hierdie artikel het eerste verskyn op https://iphoneaddict.fr/post/news-378729-apple-devoile-fuzzy-feelings-pub-noel-stop-motion-liphone-15-pro-max


.