Eric Fopoussi spreek sy dank uit teenoor Équinoxe TV en Radio


Eric Fopoussi spreek sy dank uit teenoor Équinoxe TV en Radio

Eric Fopoussi, voormalige joernalis vir Équinoxe TV, het onlangs die besluit geneem om te vertrek om sy persoonlike ambisies in die Verenigde State na te streef. Hy weier egter om sy rug te draai op die maatskappy wat hom vyf jaar lank ondersteun het. In 'n opregte verklaring spreek hy sy dankbaarheid uit teenoor die topbestuur van Equinoxe sowel as sy kollegas en die talle aanhangers wat hom gedurende sy professionele reis ondersteun het. Eric Fopoussi hou vol dat hy nie weg is weens swaarkry of mishandeling deur sy meerderes nie, maar eerder om sy eie pad te volg. Hy beskou homself nou as 'n ambassadeur vir Equinoxe en sê dat sy sukses in die Verenigde State ook dié van die maatskappy sal wees.

'n Vertrek vol dankbaarheid

In sy verklaring spreek Eric Fopoussi sy diepe dankbaarheid uit teenoor die Voorsitter en HUB van Equinoxe, mnr. Severin Tchounkeu, wat hom die geleentheid gegee het om sy passie uit te oefen en 'n hoë vlak van reputasie te bereik. Hy erken die talle positiewe veranderinge wat sy tyd binne die mediagroep hom gebring het, persoonlik en professioneel. Eric Fopoussi bevestig dat die groep 'n onuitputlike bron van kreatiewe geleenthede bly en dat hy trots is om deel daarvan te wees.

Harmoniese verhoudings met jou base

Die oudjoernalis wil beklemtoon dat sy base altyd met klas en geselligheid teenoor hom opgetree het. Ten spyte van die sanksies wat hy moontlik vir sy foute gekry het, beskou hy dit as normaal en regverdig. Eric Fopoussi beklemtoon ook dat sy salaris by Équinoxe die hoogste was wat hy ooit in Kameroen gehad het, wat gereeld betaal is gedurende die vyf jaar van sy diens. Hy erken die voordele waaruit hy kon baat en glo dat sy huidige sukses grootliks te danke is aan die ervaring wat hy by Équinoxe opgedoen het.

'n Sterk kollektief vir vervulde individue

Eric Fopoussi vergelyk Equinoxe se bestuursfilosofie met dié van sokker, waar die belangrikheid van die kollektief voorkeur geniet bo individualiteite. Hy beweer dat streng toesig oor werknemers noodsaaklik is om die volhoubaarheid van die maatskappy te verseker, terwyl werknemers ook moet verstaan ​​dat hul individuele sukses aan dié van die groep gekoppel is. Hy spreek sy gehegtheid aan Équinoxe uit deur te bevestig dat hy 'n ambassadeur vir die maatskappy bly, selfs in die buiteland.

Eric Fopoussi verlaat Équinoxe TV met dankbaarheid en respek vir diegene wat hom deur sy loopbaan in die maatskappy ondersteun het. Hy erken die geleenthede en positiewe veranderinge wat hierdie ervaring hom gebring het. Terwyl hy sy nuwe lewe in die Verenigde State voortsit, bly hy verbonde aan Équinoxe en glo dat sy persoonlike sukses ook sal bydra tot die sukses van die maatskappy. Eric Fopoussi sluit af deur te wens dat God aanhou om Equinoxe te seën.

Hierdie artikel het eerste verskyn op https://237actu.com/eric-fopoussi-exprime-sa-gratitude-envers-equinoxe-tv-et-radio


.