iPhone: die gemiddelde verkoopprys daal steeds in die Verenigde State, IPHONE ADDICT

iPhone: gemiddelde verkoopprys daal steeds in die Verenigde State

Daar is 'n verandering in die gemiddelde verkoopprys van iPhones in die Verenigde State, soveel so dat dit vir twee kwartale gedaal het. Dit gebeur dat die afname in die loop van 'n kwartaal plaasvind, maar nie twee nie.

iPhone 15 Pro Max vs iPhone 15 Pro Prise en Main

'n Dalende gemiddelde prys vir die iPhone

SIRP daarop dat Apple nie meer die gemiddelde verkoopprys van iPhones deel nie, wat hom dwing om die metode te verander. Die firma bereken dan die geweegde gemiddelde verkoopprys. Dit sluit nie enige afslag in wat Apple mag maak wanneer handelaars en operateurs 'n sekere volume iPhones bestel nie.

Volgens die data was die geweegde gemiddelde verkoopprys vir iPhones in die Verenigde State $918 in die derde kwartaal van 2023 (Julie-September). In vergelyking was dit $948 in die tweede kwartaal (April-Junie) en $988 in die eerste kwartaal (Januarie-Maart). As ons 'n vergelyking op 'n vergelykbare basis maak, dit wil sê in vergelyking met dieselfde kwartaal 'n jaar gelede, was die gemiddelde prys $957.

Prix Moyen iPhone USA T3 2023

Hoe om hierdie afname te verduidelik? Volgens CIRP verkoop die iPhone 15's goed, veral die iPhone 15 Pro en iPhone 15 Pro Max wat op dieselfde vlak is as die iPhone 14 Pro en iPhone 14 Pro Max toe hulle 'n jaar gelede bekend gestel is. Die iPhone 14 Pro en Pro Max verkoop egter vandag 'n bietjie minder goed, in vergelyking met die iPhone 13 Pro en Pro Max verlede jaar. Eersgenoemde het 23% van verkope in die derde kwartaal verteenwoordig, waar laasgenoemde 37% van verkope 'n jaar gelede verteenwoordig het.

Hierdie artikel het eerste verskyn op https://iphoneaddict.fr/post/news-378806-iphone-prix-vente-moyen-continue-baisser-etats-unis


.