iPhone: produksie neem toe in Indië, IPHONE VERSLAFDE

iPhone: produksie neem toe in Indië

Apple bly steeds baie afhanklik van ketting Asiër vir die produksie van sy toestelle, maar daar is nou geen twyfel dat Indië die nuwe Eldorado van die Amerikaanse reus is nie, beide vir die verskaffing- en produksieketting en vir die groei van 'n kliënte wat lief is vir hoë-end slimfone. Tim Cook hy het self die groeiende gewig van Indië in Apple se resultate tydens die finansiële konferensie op 2 November herken: “iPhone-inkomste het ons verwagtinge oortref, en het 'n rekord vir die September-kwartaal en 'n alledaagse hoogtepunt in Indië opgestel. »

iPhone Inde

Die goeie nuus uit Indië word ook deur die plaaslike media uitbasuin: byvoorbeeld die Economic Times verslae dat Apple glo beplan om meer as 1 000 miljard roepee ($12 miljard) se produkte in Indië te produseer in die fiskale jaar 2023 (wat op 31 Maart 2024 eindig), 'n kolossale telling wat behaal is danksy swaar beleggings daarin ketting en die konstante vordering van verskaffers wat in Indië gevestig is.

Daar moet kennis geneem word dat 70% van iPhones wat in Indië vervaardig word, bedoel is vir uitvoer en dat dit die slimfoonmodel (plaaslik vervaardig) is wat die meeste na die buiteland uitgevoer word. Die volume Apple-produkte wat uitgevoer word (steeds vanaf Indië) is 185% meer oor die eerste 7 maande van die boekjaar!

Hierdie artikel het eerste verskyn op https://iphoneaddict.fr/post/news-378767-iphone-production-semballe-inde


.