waarom die Libië-Kameroen-wedstryd nie op CRTV uitgesaai is nie

waarom die Libië-Kameroen-wedstryd nie op CRTV uitgesaai is nie

Hierdie Dinsdag, 21 November, het Kameroen Libië in Benghazi aangedurf as deel van die tweede dag van die Wêreldbeker-uitdunne in 2026. Ongelukkig kon ondersteuners van die Indomitable Lions nie hul gunstelingspan se wedstryd teen Kameroen sien nie. Radio Television (CRTV). Om die nie-uitsending van die wedstryd, wat gelykop (1-1) geëindig het, te regverdig, beweer die Kameroense openbare radio- en televisie-organisasie dat dit nie in staat was om die regte te verkry om die wedstryd uit te saai nie weens hul oorbieding.
“Die maatskappy wat die uitsaairegte vir hierdie kompetisie hou, het 'n finansiële aanbod gemaak wat met meer as 100% gestyg het vergeleke met die uitdunne vir die laaste Wêreldbeker. Hierdie bedrag is deur CRTV as buitensporig beskou, wat 'n teenaanbod gemaak het wat meer ooreenstem met gebruike in hierdie gebied,” het sy hoofdirekteur, Charles Ndongo, in 'n persverklaring wat die middag gepubliseer is, verklaar, sonder om egter die bedrag bekend te maak. 
"Die onderhandelinge wat so begin is, het nie tot stand gekom voor die begintyd van die vergadering (17:XNUMX plaaslike tyd, redakteur se nota), die maatskappy wat die regte hou het eensydig besluit om CRTV van die sein van die geleentheid te ontneem," voeg hy by. Die nie-uitsending van die wedstryd deur CRTV het dit kritiek en spot op sosiale netwerke besorg. Dit is veral waar aangesien die openbare media die uitsending van die genoemde wedstryd aangekondig het, veral op sy Sportkanaal. Gekonfronteer met die geskreeu wat op die web gewek is, wou sy uitvoerende hoof sy "opregte spyt" oor hierdie situasie aanbied.
PNN

Hierdie artikel het eerste verskyn op https://www.stopblablacam.com/societe/2211-11500-eliminatoires-du-mondial-2026-pourquoi-le-match-libye-cameroun-n-a-pas-ete-diffuse-sur-la-crtv


.