Die Minister van Vervoer Jean Ernest Ngalle Bibehe skors die 2 padveiligheidsagente wat 'n motoris in Douala aangeval het


Die Minister van Vervoer Jean Ernest Ngalle Bibehe skors die 2 padveiligheidsagente wat 'n motoris in Douala aangeval het

Jean Ernest Messina Ngalle Bibehe, Minister van Vervoer, het 'n besluit op hierdie Woensdag, 22 November 2023 onderteken. Hierdie besluit volg op die aanval op 'n motoris deur twee padveiligheidsbeamptes, wat verfilm is en wat viral op sosiale netwerke gegaan het.

In ’n persverklaring lig die Minister van Vervoer die publiek in van die onmiddellike skorsing van die twee betrokke agente van alle aktiwiteite wat met padveiligheid verband hou. Hierdie skorsing word geneem sonder benadeling van daaropvolgende administratiewe sanksies.

Minister Ngalle Bibehe veroordeel hierdie onverantwoordelike en onwaardige daad ten sterkste en dring aan op die verpligting vir alle personeel van die Ministerie van Vervoer om aan die reëls van etiek en hoflikheid teenoor padgebruikers te voldoen. Swaar sanksies sal toegepas word op enige agent wat skuldig is aan gedrag wat strydig is met etiek en professionele gedrag.

vervoernetwerk

Dit is duidelik duidelik dat die Minister van Vervoer hierdie saak ernstig opneem en daartoe verbind is om die regte van padgebruikers te handhaaf. Hierdie skorsingsbesluit is 'n eerste stap na geregtigheid en die stryd teen die misbruik van mag binne die padveiligheidsmagte.

Hierdie artikel het eerste verskyn op https://237actu.com/le-ministre-des-transports-jean-ernest-ngalle-bibehe-suspend-les-2-agents-de-la-prevention-routiere-qui-ont-agresse-un-automobiliste-a-douala


.