Die iPhone meer as verdubbel sy markaandeel in Colombia, IPHONE ADDICT

Die iPhone meer as verdubbel sy markaandeel in Colombia

L 'iPhone word nie regtig in Latyns-Amerikaanse lande gevier nie. En tog, bietjie vir bietjie, word Apple se kosbare produk al hoe meer imposant. Met skaars 2% markaandeel in Q3 2022, het die iPhone alle voorspellings gedurende Q3 2023 ontplof, met markaandeel wat hierdie keer 5% bereik het, wat ooreenstem met groei van 114% oor die tydperk! Apple se vordering is des te meer interessant aangesien die Colombiaanse mobiele mark terselfdertyd met 13% gedaal het, insluitend groot dalings in verkope vir die drie leiers in die sektor, m.a.w. Samsung (wat gaan van 43 tot 29% van markaandeel, 'n vermindering van -41%!), Xiaomi (van 23 tot 21% van markaandeel en 'n daling van -19%) en Motorola (wat 1 punt markaandeel verwerf het ondanks 'n daling van 6% in verkope).

iPhone Pdm Colombie Q3 2023

Apple kom ook 'n bietjie nader aan Oppo, wat steeds met 92% gevorder het oor die betrokke tydperk. Die kategorie “ander” vervaardigers, wat hoofsaaklik baie laekoste-toestelle insluit, neem van 18 tot 24% van markaandeel toe. Die goeie vorm van die iPhone in Colombia stem ooreen met 'n vorige verslag van Counterpoint, wat reeds aangedui het dat die iPhone groot vordering gemaak het in die lande van die LATAM-sone (Latyns-Amerika).

Hierdie artikel het eerste verskyn op https://iphoneaddict.fr/post/news-378814-liphone-plus-doubler-part-marche-colombie


.