Die iPhone 15 is suksesvol in Suid-Korea, waar Japan staatmaak op die iPhone mini, IPHONE ADDICT

Die iPhone 15 is suksesvol in Suid-Korea, waar Japan op die iPhone mini staatmaak

Die iPhone 15, 15 Plus, 15 Pro en 15 Pro Max vaar baie beter in Suid-Korea as die iPhone 14 toe hulle verlede jaar vrygestel is. Die situasie is egter 'n bietjie meer delikaat in Japan.

iPhone 15 Prise en Main

'n Sukses vir die iPhone 15 in Suid-Korea

iPhone 15 verkope was aan die toeneem 41,9% vergeleke met die iPhone 14 gedurende die eerste maand van bemarking in Suid-Korea, volgens Atlas Research and Consulting. Veral die iPhone 15 het sy verkope verdubbel in vergelyking met die iPhone 14. Op sy beurt het die iPhone 15 Pro Max 'n toename van 42,3% gesien in vergelyking met sy voorganger.

Die feit dat Apple daarin slaag om homself meer in Samsung se land te vestig, is meer as noemenswaardig. Maar hoe om hierdie wins te verduidelik? Dit sal in wese gekoppel wees aan die aanbiedinge wat deur die operateurs gemaak word. Hulle is vanjaar meer vrygewig, wat help om die aankoopprys van die iPhone te verlaag. Nog 'n faktor is die beskikbaarheid van Apple Pay. Betaaldiens het in Suid-Korea begin vroeër in die jaar.

Aan die ander kant bied Samsung-slimfone 'n funksie om oproepe op te neem. Dit is toevallig 'n gewilde kenmerk daar. Dit is nie op iPhone aangebied nie, maar die operateur SK Telecom bied al 'n maand lank sy eie stelsel via sy iPhone-toepassing aan, wat by Koreane aanklank vind.

Die Japannese wend hulle tot iPhone mini

In Japan is dit kleiner slimfone wat sukses geniet. So het verkope van die iPhone 12 mini en iPhone 13 mini plaaslik verdubbel gedurende die eerste week van bemarking van die iPhone 15. Die Japannese word gedwing om terug te val op herverkopers, aangesien Apple het die verkoop van iPhone mini gestop, hetsy op sy webwerf of in sy winkels.

Hierdie artikel het eerste verskyn op https://iphoneaddict.fr/post/news-378795-iphone-15-succes-coree-sud-japon-rabat-iphone-mini


.