Lewis Hamilton roep Christian Horner uit terwyl Brit wilde Red Bull-gerugte aanspreek F1 | Sport

Lewis Hamilton roep Christian Horner uit terwyl Brit wilde Red Bull-gerugte aanspreek F1 | Sport

Hierdie gerugte het voor die seisoeneindstryd in Abu Dhabi opgeduik nadat die Red Bull-spanhoof aan die gesê het Daily Mail: “Ons het oor die jare verskeie gesprekke gehad oor Lewis wat aangesluit het. 

“Hulle het ’n paar keer uitgereik. Mees onlangs, vroeër in die jaar, was daar 'n navraag oor of daar enige belangstelling sou wees. Hy het John Elkann ook ontmoet. Ek dink daar was ernstige gesprekke. »

Toe hy op mediadag voor die Abu Dhabi Grand Prix oor hierdie opmerkings uitgevra is, was Hamilton egter verbaas en het beweer dat Horner se woorde ongegrond was.

Klik hier om by ons WhatsApp-gemeenskap aan te sluit om die eerste te wees wat nuwe en eksklusiewe F1-nuus ontvang.

Hamilton het met Ted Kravitz, verslaggewer van Sky Sports F1, gesê: “Ja, ek weet nie regtig waar daardie storie vandaan kom nie. Ek bedoel ek weet dit kom van Christen ...

“So ek verstaan ​​nie regtig waaroor hy praat nie, niemand, sover ek weet, van my span het met hom gepraat nie. Ek het jare lank nie regtig met Christian gepraat nie.

“Hy het egter vroeër die jaar na my uitgereik oor ontmoeting, maar dis al. Ek het hom net gelukgewens met 'n wonderlike jaar en gesê: 'Hopelik sal ek binnekort teen julle kan veg in die nabye toekoms'. Dit was dit. 

“So ek is nie regtig seker nie, ek dink hy roer net dinge. » Toe hy gevra is hoekom Horner in die openbaar sou uitgaan en die onderwerp bespreek, het Hamilton geantwoord: “Wel, daar is nie enige vertroulike besprekings nie, so ek weet nie. Jy weet Christian … hy hou van daardie soort goed. »

Hamilton se aandag hierdie naweek sal eerder daarop gefokus wees om P2 in die Konstrukteurskampioenskap voor Ferrari te verseker. Die Silver Arrows begin Sondag se wedren met 'n skraal vierpuntvoordeel na 'n moeilike naweek in Las Vegas.

Die aanmoediging vir Mercedes en spanhoof, Toto Wolff, sal spruit uit die feit dat Hamilton, ondanks die feit dat hy die ren in P8 voltooi het, geweldige spoed getoon het om terug te kom deur die veld na 'n lekplek van 'n botsing met Oscar Piastri.

Hierdie artikel het die eerste keer in ENGELS verskyn op https://www.express.co.uk/sport/f1-autosport/1838174/Lewis-Hamilton-Christian-Horner-Red-Bull


.