"Ons vat die publiek vir dwase!" – Express ontbloot Tory-LP's se rekord-immigrasiewoede | VK | Nuus

"Ons vat die publiek vir dwase!" – Express ontbloot Tory-LP's se rekord-immigrasiewoede | VK | Nuus

Regse Tory-LP's is "absoluut woedend" oor die rekord-migrasiesyfers wat vandag bekend gemaak is, met die Express se senior politieke korrespondent Christian Calgie wat hul woede in eksklusiewe teksboodskappe uiteensit.

Netto migrasie vir die Verenigde Koninkryk het 'n rekord van 745,000 in 2022 volgens ONS syfers, met een naamlose rooi muur-LP wat verduidelik hoe "ons, die Tory Party, die publiek as dwase neem".

Calgie het met GB News gepraat en gesê dieselfde konserwatiewe LP het voortgegaan om te vra: “Wat is die punt van 'n Tory-regering wat nie gepla kan word om immigrasie te beheer nie? »

Calgie het ook berig dat die “amptelike WhatsApp-groep van Tory-LP’s merkwaardig stil was”, en daarop gewys dat as daar geen gesels in daardie groep was nie, “waar vind daardie gesprekke plaas, en hoekom wil hulle nie hê mense moet hulle sien nie? »

’n Ander Tory-LP het sarkasties geantwoord op ’n teks van Calgie: “Mense vier fees op straat – hulle hou van ’n bietjie onbeheerde immigrasie. »

Nog 'n Rooi Muur-konserwatiewe LP het aan Calgie gesê dat "die regering besig is om 'n bul****-lyn uit te draf dat ons netto immigrasie verminder het" en dat "nadat verlede jaar se syfers opwaarts hersien is", hierdie jongste aankondiging "nie gaan om sny dit ook”.

Die LP het ook vir Calgie 'n meme van die berugte rooi gestuur Brexit Bus, met 'n ander slagspreuk, lees: “Vanjaar se migrasiesyfers is nie te sleg nie, want verlede jaar s'n was eintlik baie slegter as wat ons gedink het. »

Dit kom nadat die regering se plan om onwettige migrante na Rwanda te stuur vir die tweede keer geblokkeer is, nou deur die Britse Hooggeregshof, weens die risiko dat Rwanda vlugtelinge na hul land van herkoms sal terugstuur.

Nietemin, Eerste Minister Rishi Sunak blykbaar oop te wees vir die idee om die Hooggeregshof-uitspraak te ignoreer en die Menseregtewet in 'n noodwetsontwerp af te pas.

Hierdie artikel het die eerste keer in ENGELS verskyn op https://www.express.co.uk/news/uk/1838463/express-exposes-tory-MPs-immigration-anger


.