Ex-Man City en Liverpool voorspeler Mario Balotelli betrokke in ernstige motorongeluk | Sokker | Sport

Ex-Man City en Liverpool voorspeler Mario Balotelli betrokke in ernstige motorongeluk | Sokker | Sport

Balotelli het dikwels om die verkeerde redes die opskrifte gemaak met sy manewales van die veld af tydens sy veelbewoë twee jaar lange spel met City, van vuurwerk afsteek tot die aanneming van 'n troeteldiervark.

Hy het onlangs erken dat hy spyt was dat hy City op die ouderdom van 22 verlaat het en gevoel het hy kon voortgegaan het om 'n Ballon d'Or te wen as hy by die klub gebly het, met Sergio Aguero as 'n voorbeeld.

"Ek dink dit was my grootste fout, om City te verlaat," het hy in 2022 aan The Athletic gesê. "Selfs in die jaar toe ek weg is, het ek vir 'n jaar en 'n half baie goed in Milaan gespeel, maar daarna het ek 'n paar probleme. En noudat ek ouer is, weet ek dat ek nie daardie tyd uit City moes vertrek het nie.

“Al die jare sien City verbeter, verbeter en verbeter. Ek kon lankal hier gewees het soos Sergio Aguero. As ek nou my ingesteldheid gehad het [lag]. Toe ek by City was, waarskynlik een [Ballon d'Or] wat ek kon gewen het, is ek seker hieroor. Maar jy weet, as jy groot is, word jy meer volwasse, so. »

Hierdie artikel het die eerste keer in ENGELS verskyn op https://www.express.co.uk/sport/football/1838467/Mario-Balotelli-car-crash-Man-City-Liverpool


.