Ronnie O'Sullivan berei voor om ''n goeie buiging en 'n goeie kyk na' te kry | Ander | Sport

Ronnie O'Sullivan berei voor om ''n goeie buiging en 'n goeie kyk na' te kry | Ander | Sport

Ronnie O'Sullivan berei voor om deur snoeker-owerhede “gebuig” te word. Die sport se grootste ster is in dissiplinêre verrigtinge met die beheerliggaam WPBSA toegesluit nadat kommentaar oor die spel se heersers verdwyn het.

"Dit is moeilik, want ek het 'n groot [dissiplinêre] ding wat binnekort voorlê, hulle gaan my 'n goeie buiging gee en 'n goeie kyk na, wat ek op die ken sal moet vat," het erken die sewemalige wêreldkampioen.

Maar die wêreld se nommer 1 sal die geraas moet stil voordat hy Dinsdag sy Britse Kampioenskap-titelaanbod afskop. O'Sullivan het hierdie week onthul dat hy van die sport kan wegstap as hy nie toegelaat word om private winsgewende uitstallings in China te doen nie.

En die speletjie se loketaantreklikheid, wie se vlieg-op-die-muur-dokumentêr groot lof gekry het toe dit Dinsdag vrygestel is, het bygevoeg: “Dit is asof hulle 'n stukkie van my koek wil hê en ek is nie bereid om vir hulle 'n stukkie te gee nie. van my koek.

“As iemand my gaan respekteer en my meer waardeer, hoekom sal ek nie soontoe gaan nie? Dit is soos om in 'n ongesonde verhouding met iemand te wees, ek sal eerder in 'n gesonde verhouding met iemand wees.

“Daar is geen manier in 100 miljoen jaar dat as ek tot net hul byeenkomste beperk is, ek nooit weer sal speel nie. Dit kan tot daardie punt kom, ek weet nie.”

Intussen het O'Sullivan hierdie week sy nuwe dokumentêr The Edge of Everything bevorder, wat 'n in-diepte kyk na die snoekerlegende se lewe gee.

"As ek na die kontrak sou gekyk het voordat ek dit gedoen het en dit het gesê jy moet 'n première doen, sou ek waarskynlik gesê het, 'daar is ek uit'," het O'Sullivan gesê. “Toe ons begin het, het hulle gesê daar gaan 'n filmfees wees en ek was soos: 'Ek moet daarheen gaan?' Hulle was soos 'ja'. Ek was soos 'f**k'.

“Dit is nie regtig my soort ding nie, maar ek probeer leer om dit te omhels. Ek was nie baie goed met komplimente of 'n klop op die skouer nie. As mense sê: 'O, ek het nog altyd jou speletjie gevolg', kriewel ek altyd in my binneste. Ek probeer daaraan werk om nie so te wees nie en om mense gelukkig te laat wees vir [my].”

Hierdie artikel het die eerste keer in ENGELS verskyn op https://www.express.co.uk/sport/othersport/1838383/Ronnie-O-Sullivan-snooker-news


.