Kameroen: Samuel Eto'o Fils gedagvaar deur nog een van sy dogters in Italië

Kameroen: Samuel Eto'o Fils gedagvaar deur nog een van sy dogters in Italië

Slegte tye vir Samuel Eto'o Fils. Ná sy Spaanse dogter is dit nog een wat in Italië is wat haar pa dagvaar vir 'n reeks onderhoudsbetalings wat die voormalige Inter Milan-doelskieter nooit betaal het nie.

Voormalige Indomitable Lions-doelskieter en huidige president van die Kameroen-sokkerfederasie (FECAFOOT), Samuel Eto'o Fils het nog nie die herberg verlaat nie. Hy is nog lank nie klaar met geregtigheid nie. As dit nie die wedstrydknoeieryprobleme is waarmee hy in sy land te kampe het nie, is dit sy kinders wat hy buite sy huwelik gehad het wat agter hom aan is. Dit was sy Spaanse dogter, Erika do Rosario Nieves, wat hy in Februarie 2022 herken het wat hom vir onderhoud gedagvaar het en wat verlede Julie geskik is.

Hierna is daar nog 'n dogter van die voormalige Kameroense speler wat in Italië is met die naam Annie Eto'o Barranca en wat hy erken het deur 'n geregtelike beslissing wat haar pa hof toe neem vir die verbreking van sy verpligtinge. Sy het gesê haar pogings om Samuel Eto'o Fils te ontmoet was tevergeefs. ''Danksy my ma se aandrang het [Eto'o] daarin geslaag om te bel terwyl hy onder geregtelike gedragstoesig was en ek kon uiteindelik 'n paar woorde wissel. Hy het aangebied om ons in Londen te ontmoet, maar dit was net woorde: toe sy kontrak in Katar eindig, was daardie telefoonnommer geblokkeer en hy het nooit weer verskyn nie,' sê sy.

Daarbenewens het die prokureur van die jong meisie wat nou 21 jaar oud is, Daniele Vianello, ondervra deur die Spaanse media La Vanguardia, die argumente wat die klagte teen die voormalige Inter Milan-speler regverdig. ''Ons het 'n klag by die Milaan-aanklaer se kantoor ingedien waarin Annie versoek dat haar pa skuldig bevind word aan die pleeg van die misdaad van skending van gesinsverpligtinge, wat met tot een jaar tronkstraf strafbaar is. ’n Misdaad wat uit niks minder as sy geboorte dateer en ook met die verswarende omstandighede van herhaling, aangesien hy reeds aan dieselfde misdaad skuldig bevind is,” onderstreep sy. Die verteenwoordiger van Annie Eto'o Barranca het aangedui dat 'n tronkstraf moontlik sou wees vir Samuel Eto'o Fils en sou selfs 'n internasionale arrestasiebevel teen hom aangevra het.

Malika Victoria

Hierdie artikel het eerste verskyn op https://www.ivoirebusiness.net/articles/cameroun-samuel-etoo-fils-poursuivit-en-justice-par-une-autre-de-ses-filles-en-italie


.