Apple Vision Pro: die battery kan aan die agterkant van die band geplaas word om te dien as 'n teengewig, IPHONE VERSLAFDE

Apple Vision Pro: die battery kan aan die agterkant van die band geplaas word om as 'n teengewig te dien

L 'apple vision pro sensasie veroorsaak toe dit 'n paar maande gelede aangebied is. Die eerste "toetsers" van die toestel, dit wil sê die joernaliste wat op die terrein teenwoordig was en wat geregtig was op 'n halfuur-demo, was oor die algemeen baie entoesiasties, behalwe vir een baie spesifieke punt: die gewig van die XR-headset, wat hoofsaaklik aan die voorkant weeg. van die helm en dus op die gesig, en kan selfs na langdurige gebruik merke op die voorkop en wange laat. Apple het reeds beplan om 'n tweede band by te voeg om hierdie druk aan die voorkant so goed moontlik te verlig, en het ook 'n patent gepubliseer wat blykbaar grootliks geïnspireer is deur wat Meta reeds met sy Meta Quest 2 & 3 doen.

Apple Vision Pro Seconde Sangle

Die Cupertino-maatskappy sal dit inderdaad oorweeg om die eksterne battery aan die agterkant van die band weer te monteer: “'n Beduidende deel van die probleem is nie die gewig self nie, maar eerder die verspreiding van die gewig. Die meeste van die tegnologie – en dus die meeste van die gewig – is aan die voorkant van die helm, wat afwaartse druk aan die voorkant uitoefen. Om hierdie druk te weerstaan, is 'n sleutelbron van nekmoegheid. Wat die patent voorstel, is 'n agterste teengewig, om 'n meer neutrale swaartepunt te skep. » Die algehele gewig van die Vision Pro sal noodwendig verhoog word, maar uiteindelik vir groter gemak, wat nie luukse sou wees vir 'n toestel wat teen $3500 geprys is nie.

Ter herinnering, die Apple Vision Pro sal in die Verenigde State vir $3500 XNUMX bemark word, met 'n paar lekkasies wat 'n bekendstelling gedurende die maand van Maart voorspel.

Hierdie artikel het eerste verskyn op https://iphoneaddict.fr/post/news-378952-apple-vision-pro-batterie-pourrait-disposee-larriere-sangle-contrepoids


.