Samuel Eto'o verklaar dat dit vir hom onmoontlik is om met generaal Pierre Semengue saam te werk


Samuel Eto'o verklaar dat dit vir hom onmoontlik is om met generaal Pierre Semengue saam te werk

Na die beslissing wat die Hof van Arbitrasie vir Sport (CAS) op 15 Augustus 2023 gelewer het, met die rehabilitasie van die Kameroen Professionele Voetballiga (LFPC), het Generaal Pierre Semengue in 'n gees van versoening na die president van die Fecafoot uitgereik. 'n korrespondensie. Hy het egter weiering van Samuel Eto'o in die gesig gestaar. In 'n brief gedateer 8 November 2023 verduidelik die voormalige sokkerspeler dat dit onmoontlik is om met die afgetrede generaal saam te werk.

“In oorweging van die dienste wat aan die Kameroense Sokkerfederasie en die Kameroense Nasie gelewer is, het ons geglo dat jou rol as 'n invloedryke persoonlikheid geskei moet word van aksies wat waarskynlik jou reputasie sal benadeel en die gladde verloop van die huidige professionele kampioenskap sal ontwrig. Die Kameroense sokkerfederasie en die voormalige Kameroense professionele voetballiga beskou jou as 'n wyse, gematigde en streng wese, wie se raad onteenseglik waardevol is om die probleme wat Kameroense sportinstellings in die gesig staar, op te los,” skryf Samuel Eto'o in sy brief.

“In die lig van bogenoemde is dit vir ons onmoontlik om aan u versoek te voldoen weens die inhoud daarvan. Ons bedank u dat u die nodige maatreëls getref het om 'n einde te maak aan geheime bydraes deur u naam en eienskappe te gebruik, met die doel om die gladde verloop van professionele sokkerkampioenskappe in Kameroen te ontwrig, te disorganiseer en te benadeel. Aanvaar asseblief, meneer Generaal, die uitdrukking van ons hoogste agting,” sluit die president van die Kameroense Sokkerfederasie (Fecafoot) af.

Hierdie uitruil dui op 'n aanhoudende spanning en verdeeldheid binne Kameroense sokker, wat sukkel om stabiliteit te vind ná die krisis wat die LFPC geskud het. Die situasie bly dus baie onseker oor die toekomstige samewerking tussen Generaal Semengue en Samuel Eto'o in die bestuur van die Mtn Elite Een en Twee professionele kampioenskappe.

Hierdie artikel het eerste verskyn op https://237actu.com/samuel-eto-o-declare-qu-il-est-impossible-pour-lui-de-collaborer-avec-le-general-pierre-semengue


.