Tragiese voertuigbotsing in Bafoussam: 8 dood en verskeie beseer


Tragiese voertuigbotsing in Bafoussam: 8 dood en verskeie beseer

'n Noodlottige botsing tussen 'n Avenir Voyages-maatskappybus en 'n Hysacam-vragmotor het 'n paar minute gelede plaasgevind by 'n plek genaamd "Descente Hysacam" in Bafoussam. Die voorlopige mediese verslag toon agt sterftes wat by die lykshuis van die Bafoussam-streekhospitaalsentrum gedeponeer is. Die ernstig beseerdes is in dieselfde instansie behandel. Die goewerneur van die Westelike streek, Awa Fonka Augustine, het die toneel besoek om die skade te sien en die beseerdes te besoek.

Die drama van die botsing

Die ongeluk het plaasgevind tussen 'n bus van die maatskappy Avenir Voyages, wat na Foumban sou gaan, en 'n Hysacam-vragmotor by 'n plek genaamd "Descente Hysacam" in Bafoussam. Die presiese omstandighede van die botsing is nog nie uitgeklaar nie, maar aanvanklike inligting dui daarop dat die voertuie hewig gebots het. Die krag van die impak het die onmiddellike dood van agt mense aan boord van die bus veroorsaak, wat na die lykshuis van die Bafoussam-streekhospitaalsentrum geneem is.

Versorging van die beseerdes

Die ernstig beseerdes het vinnig mediese noodbehandeling ontvang en is in dieselfde hospitaalfasiliteit opgeneem. Mediese spanne het onvermoeid gewerk om die beseerdes te stabiliseer en hulle van die nodige sorg te voorsien.

'n Besoek van die goewerneur van die streek

Na hierdie tragedie het Awa Fonka Augustine, goewerneur van die Westelike streek, na die ongelukstoneel gegaan om die situasie te bepaal en hulde te bring aan die slagoffers. Hy het ook die beseerdes in die hospitaal besoek om hulle van ondersteuning en vertroosting te bied.

Deurlopende ondersoeke

Die bevoegde owerhede het 'n ondersoek geopen om die presiese oorsake van hierdie noodlottige botsing te bepaal. Ongelukdeskundiges ondersoek die betrokke voertuie en samel getuienis in om die omstandighede van die ongeluk te rekonstrueer. Maatreëls sal getref word om die herhaling van sulke tragedies op die paaie te vermy.

Hierdie artikel het eerste verskyn op https://237actu.com/tragique-collision-de-vehicules-a-bafoussam-8-morts-et-plusieurs-blesses


.