Wat as die wettiging van prostitusie huwelike gered het...


Wat as die wettiging van prostitusie huwelike gered het...

 © Glez

© Glez

Gepubliseer op 29 November 2023

Leeswerk: 2 minute.

Niks baie nuuts in die posisies van die Zimbabwiese Nyasha Chikwinya met betrekking tot die handel in seksuele dienste nie. Moralisme ter syde stel, die voortbestaan ​​van die "oudste beroep in die wêreld" suggereer un toesig oor die beroep ten einde om die uitbuiting van die vlees uit te roei, stigma, klandestiene mishandeling, gebrek aan wetlike beskerming of gesondheid agteruitgang.

“Voorspoedige sektor”

Die Joint Nations Program verenig oor MIV/VIGS (UNAIDS) erken ook die skadelike impak van die kriminalisering van sekswerk in meer as 103 lande. Dit is hoekom die voormalige Zimbabwiese minister van vroue, geslag en Developpement het gepleit vir die wettiging van die beroep in haar land, tydens 'n onlangse vergadering van die vroueregte NRO "Economic Justice for Women Project" (EJWP).


die res na hierdie advertensie


Langs die oue membre van die regering het die LP vir Goromonzi-Wes, Beatrice Nyampinga, tydens dieselfde vergadering bygevoeg dat “hierdie welvarende sektor” “aansienlik bygedra het tot die ontwikkeling” van sy kiesafdeling. Die aanvang van 'n debat oor die dekriminalisering van prostitusie sal dit dus moontlik maak om 'n mate van belasting vas te vat in hierdie land waar sekswerkers aangeneem het Mobiele geld vir nedersetting van hul dienste...

As hierdie oortuigende argumente wat in die debat van 22 November ontwikkel is nie baie nuut is nie, het die oproep, deur Nyasha Chikwinya, meer enigmaties verskyn van " belangrikheid maatskaplike gevolge van die sekswerkerberoep. En die figuur van Zanu-PF (regerende party in Harare) om te beweer dat prostitute “baie huwelike van ineenstorting red”. Een 'n sinspeling wat des te meer 'n bron van gons is aangesien dit nie die onderwerp van 'n betoogde ontwikkeling was nie.

Moet ons verstaan ​​dat vir mans wat seksueel ontevrede is in hul verhouding, 'n seksuele verhouding waarvoor betaal word en kwansuis gratis de is sentimentalisme minder destabiliserend as 'n owerspelige verhouding? Vir die mees helder internetgebruikers sal sekswerkers minder huwelike red as wat hulle onvermydelike egskeidings wat aan motiverings gekoppel is, sou vertraag de ontrouheid.

Die oggend.

Ontvang elke oggend die 10 sleutelinligting oor Afrika-nuus.

Image

Hierdie artikel het eerste verskyn op https://www.jeuneafrique.com/1509312/politique/et-si-la-legalisation-de-la-prostitution-sauvait-les-mariages/


.