Foxconn belê $1,5 miljard in Indië om meer iPhones te vervaardig, IPHONE ADDICT

Foxconn belê $1,5 miljard in Indië om meer iPhones te vervaardig

Foxconn beoog om die noodsaaklike samesteller van te bly iPhone, selfs al beteken dit om miljarde dollars te bestee om sy produksievermoë te verhoog. Die Chinese firma het pas sy voorneme aangekondig om $1,5 miljard te belê om sy fasiliteite in Indië uit te brei, 'n XXL-uitbreiding wat hoofsaaklik bedoel sou wees om nuwe iPhone-modelle in die land te vervaardig. Verskeie bronne dui aan dat Apple gedurende die tweede helfte van 2024 die proses van ontwerp, ontwikkeling en produksietoetsing van die iPhone 17 in Indië sal begin, wat 'n wonderlike eerste vir Apple sal wees: tot nou toe gaan alle nuwe Apple-produkte dieselfde deur. stadiums wat gaan van ontwerp in Kalifornië tot voorproduksietoetse in China om met massaproduksie te eindig, weer in die oorgrote meerderheid verseker deur die ketting Chinese.

Foxconn ouvriers

Foxconn se filiaal, Foxconn Hon Hai Technology India Mega Development Private Limited, het sy plan onthul om 'n nuwe megafabriek te bou, met befondsing van INR 128,209 miljard (ongeveer VS$ 1,537 miljard), wat Indië een van die belangrikste globale sentrums sal maak. vir iPhone-produksie (saam met China natuurlik). TrendForce skat dat die proporsie iPhones wat in Indië vervaardig word in 10 steeds minder as 2023% sal wees (as 'n persentasie van die totale iPhone-produksie), maar dat dit 25 tot 30% teen 2025 en 35 tot 40% teen 2028 behoort te bereik.

Hierdie artikel het eerste verskyn op https://iphoneaddict.fr/post/news-379094-foxconn-investit-15-milliards-dollars-inde-produire-toujours-plus-diphone


.