gelukkige epiloog vir die 41 werkers wat ondergronds vasgekeer is

gelukkige epiloog vir die 41 werkers wat ondergronds vasgekeer is

Inde : épilogue heureux pour les 41 ouvriers piégés sous terre -
Indië: gelukkige epiloog vir die 41 werkers wat ondergronds vasgekeer is

Indië: gelukkige epiloog vir die 41 werkers wat ondergronds vasgekeer is –
(frankryk info)

gelukkige epiloog vir die 41 werkers wat ondergronds vasgevang is 64a55fd777de4 plekhouer 36b69ec8

Artikel geskryf deur

USAinformations

- B. Barnier, F. Labigne

Frankryk Visions

Dit is die gelukkige einde van 'n sage wat die hele Indië vir 17 dae in spanning gehou het. 41 werkers wat ná 'n grondstorting in 'n tonnel vasgekeer was, is uiteindelik op Dinsdag, 28 November, bevry.

Applous en die verligting van 'n hele land. Na meer as twee weke van angs, 41 werkers Indiërs gaan uiteindelik die buitelug uit, Dinsdag 28 November. Buite, om hulle te verwelkom, etlike honderde mense, redders, amptenare en joernaliste. 'n Gelukkige einde vir 'n sage wat die poging van die hele nasie gemobiliseer het. Beelde wat in herinneringe gegraveer sal bly, uitgeteer maar glimlaggend, die 41 werkers is versier met kranse en blomme. 

'n Slang breed genoeg vir 'n man om uit te kom

Amptenare is ook verlig omdat hierdie groot projek wat die Eerste Minister begeer het, amper 'n nasionale katastrofe geword het. Die doel van hierdie tonnel in Noord-Indië: om vier groot Hindoe-terreine met mekaar te verbind. Maar op 12 November het 'n deel van die struktuur ineengestort en hierdie 41 werkers vasgekeer. Suurstof, kos, water en elektrisiteit word deur 'n klein buis vervoer. Twee weke lank maak spanne van drie werkers beurte en vorder deur 'n tonnel wat skaars wyd genoeg is vir 'n man. Die Eerste Minister het die moed en geduld van hierdie manne, bronne van inspirasie vir die wêreld, geloof.

Hierdie artikel het eerste verskyn op https://www.francetvinfo.fr/monde/inde/inde-epilogue-heureux-pour-les-41-ouvriers-pieges-sous-terre_6212991.html


.