Martinez Zogo-aangeleentheid: Die PCRN-adjunk vra vir verduidelikings na die geaborteerde vrylating van Léopold Maxime Eko Eko en Jean-Pierre Amougou Belinga


Martinez Zogo-aangeleentheid: Die PCRN-adjunk vra vir verduidelikings na die geaborteerde vrylating van Léopold Maxime Eko Eko en Jean-Pierre Amougou Belinga

Die PCRN-adjunk, Cabral Libii, eis 'n versoek om verduidelikings na die geaborteerde vrylating van twee van die hoofbeskuldigdes in die Martinez Zogo-aangeleentheid, naamlik Léopold Maxime Eko Eko en Jean-Pierre Amougou Belinga. ’n Vrylatingsbevel is deur die ondersoekregter uitgereik, maar twyfel bestaan ​​oor die egtheid daarvan. Die adjunk eis ondersoeke om die waarheid van die bevel te bepaal en om die skrywers van enige moontlike vervalsing te vervolg.

Vrae van LP Cabral Libii 

Cabral Libii het kommer uitgespreek oor die manipulasie van die land se instellings. Die verkose verteenwoordiger van die Nasie hou vol dat indien die vrylatingsbevel nie outentiek is nie, dan is die verslag van kennisgewing van hierdie bevel ook nie outentiek nie. Die LP wonder dus hoekom geen ondersoek gedoen is om die skrywers van ’n vervalsing, die gebruik van ’n vervalsing of ’n vervalsing in openbare skrif op te spoor nie. Hy wonder ook oor die moontlike ondervragings van die mense wie se name op die onegtelike verslag verskyn. Cabral Libii vra vir deursigtigheid in hierdie saak en om die mense gerus te stel oor die aksies wat geneem is.

Die vraag na die egtheid van die bestelling 

Die ondersoekregter het ’n vrylatingsbevel vir Léopold Maxime Eko Eko en Jean-Pierre Amougou Belinga uitgereik. Dié besluit is gegrond op die uitslag van verhore en konfrontasies met die hoofaanklaer, luitenant-kolonel Justin Danwe, wat tot die gevolgtrekking gelei het dat hul aanhouding nie meer nodig was om die waarheid vas te stel nie. ’n Dokument wat op sosiale media sirkuleer, beweer egter dat vorige besluite, insluitend die bevel van die ondersoekregter, vervalsings is.

Die oproep vir in-diepte ondersoeke 

Cabral Libii versoek dat ondersoeke uitgevoer word om die waarheid van die bevel te bepaal en diegene wat verantwoordelik is vir 'n moontlike vervalsing te identifiseer. Hy beklemtoon die noodsaaklikheid van deursigtigheid in hierdie saak en die behoefte om die mense gerus te stel oor die integriteit van die regstelsel.

Hierdie artikel het eerste verskyn op https://237actu.com/affaire-martinez-zogo-le-depute-pcrn-demande-des-explications-suite-a-la-liberation-avortee-de-leopold-maxime-eko-eko-et-jean-pierre-amougou-belinga


.