iPhone 16 Pro: 'n voorsieningskettingbron bevestig die tetraprisma-sensor, IPHONE ADDICT

iPhone 16 Pro: 'n bron van voorsieningsketting bevestig die tetraprisma-sensor

Verlede September het ontleder Ming-Chi Kuo aangekondig dat die iPhone 2024 Pro vanaf 16 die tetraprisma-sensor wat tans in die enigste iPhone 15 Pro Max-model gevind word, sal herstel, 'n voorspelling wat in November deur Kuo herhaal is. Kuo se bron was toe Largan, een van Apple se verskaffers. Dit lyk of die tetraprisma-sensor beslis bevestig word, aangesien The Elec beweer dat hy van 'n ander bron, hierdie keer LG Innotek, weet dat die tetraprisma-sensor inderdaad by die twee iPhone 16 Pro- en 16 Pro Max-modelle ingesluit sal word. LG Innotek het na bewering 'n veel groter aantal bestellings van Apple ontvang vir die gevoude zoomaktuators wat in die tetraprisma-sensor gebruik word. "Apple verwag 'n dubbelsyfer-toename in die volume van gevoude-zoom-modelle vir volgende jaar se iPhone 16, so LG Innotek behoort daarby baat te vind." spesifiseer die artikel in The Elec.

iPhone 15 Pro Max Capteurs Photo

Ander verskaffers was betrokke, insluitend Jahwa en Sony, maar LG Innotek sou die beste produksie-opbrengs hê wat Apple sou oortuig het om dieselfde verskaffer vir die zoom-aktuator te hou (LG Innotek is in werklikheid reeds in beheer van hierdie komponent vir die tetraprisma-sensor van die iPhone 15 Pro Max).

Hierdie artikel het eerste verskyn op https://iphoneaddict.fr/post/news-379292-iphone-16-pro-source-supply-chain-confirme-capteur-tetraprisme


.